5 x de leukste Sinterklaascadeaus onder de 15 euro

Je mag dan met je gedachten nog bij de zwoele zomeravonden zitten, maar Sinterklaas staat alweer bijna voor de deur. En intocht of niet, 't heerlijk avondje komt hoe dan ook. Ben je nog op zoek naar wat leuke cadeaus om dit jaar met Sinterklaas te geven? Of ben je je verlanglijstje nog aan het samenstellen? Dan kunnen deze vijf cadeaus niet ontbreken.

sinterklaas

Lees ook: Pakjesavond 2018: nieuwe ideeën voor een originele Sinterklaasavond

1. De S van Sint

Tja, het blijft toch Sinterklaas, hè. Zie je het niet zo zitten om het hele jaar door de S van Sinterklaas in je woonkamer te hebben staan? Niet getreurd, want deze toffe lichtgevende letterboxen zijn er in alle letters van het alfabet. Jouw voorletter of die van je lief zit er dus vast en zeker tussen. Leuk voor op een boekenplank of in de vensterbank.

Letterbox, €10

2. December kroelmaand

Aangezien het alweer donker is als je na een lange dag eindelijk op huis aan kan, wil je niets liever dan je met een warme kop thee in de hoek van de bank nestelen voor een date met Netflix. Snappen wij! Gooi daarom snel dit uberzachte fleecekleed op je verlanglijstje, want die mag deze winter echt niet ontbreken. Of je geeft 'm aan vriendlief cadeau, om hem vervolgens gewoon zelf te gebruiken. Hey, smart thinking!

Fleece plaid, €12,50

3. In je mandje

Dat heerlijk zachte kleedje moet je natuurlijk ergens kunnen opbergen als je er niet onder ligt (as if je er niet de hele dag onder ligt...). Je kunt 'm opvouwen over de bank, maar wie heeft nou tijd om te vouwen?! Gooi 'm gewoon in deze gouden mand. Opgeruimd staat niet alleen netjes, maar ook ongelofelijk sexy met deze gouden eyecatcher.

Goudkleurige mand, €10

4. Laden met een goud randje

We pakken het goud nog even door. Het blijft immers december, nietwaar? In de categorie 'praktisch én leuk': deze gouden oplaadkabel. Opladen moeten we allemaal (het is net als ademen), dus waarom niet in stijl? De gouden oplaadkabel is leuk als cadeau, maar net zo leuk om te krijgen. Weet je niet zeker welke telefoon jouw slachtoffer heeft? No problemo, want dit oplaadsnoer heeft een micro-usb én 8-pin aansluiting. Oh en op de grond bivakkeren naast het dichtsbijzijnde stopcontact is ook verleden tijd, want dit snoer is gewoon 1,5 meter lang. Ideaal!

Gouden oplaadkabel, €7

5. Schrijf 't op

Met 224 losse letters, 12 instaxhoesjes, 4 paperclips en 4 quotes valt er van dit houten letterbord een ware creatie te maken. Geef er je eigen draai aan door je favo quote, foto's of aankondiging op te zetten. Geef je 'm als cadeau? Versier het letterbord dan voordat je 'm inpakt om er een persoonlijke draai aan te geven.

Letterbord, €10

Lees ook: Rijmwoorden Sinterklaas: Zo maak je anno 2018 een topgedicht