20 Sinterklaas cadeautjes onder de 15 euro

Cadeaus & hebbedingetjes door Roos

Of je nu tegen heug en meug maar weer lootjes hebt getrokken of al sinds de zomer niet kunt wachten: Pakjesavond staat voor deur en dat betekent dat er weer Sinterklaas cadeautjes gekocht moeten worden. Maar… waar moet je op 5 december nú weer mee aankomen? Hieronder 20 sinterklaas cadeautjes onder de vijftien euro, zodat je niet met lege handen aan hoeft te komen.

1. Sinterklaas cadeautjes voor de trendy vriendin

Ze is een fashionista in hart en nieren en is altijd op de hoogte van de allerlaatste trends. Dus wat geef je dan? Precies, Sinterklaas cadeautjes die as we spreak helemaal hipperdepip zijn (of met een vette knipoog).
 

Schelpenoorbellen, 13,-

Flamingo bakje, 8,50

Boekje, 12,50

Sokken, 5,-

2. Sinterklaas cadeautjes voor de moeder met smaak

Of het nou je moeder of schoonmoeder is, ze verdient sowieso wat extra aandacht. Natuurlijk, een moeder kun je bijna met alles wel blij maken, maar met deze Sinterklaas cadeautjes verwen je haar pas echt.

Bloempot, 7,-

 

Bodyshop set, 10,-

 

Boek, 27,-

Geurstokjes, 9,-

Lees ook: Inspiratie nodig? 11 x het leukste kerstcadeau voor haar

3. Sinterklaas cadeautjes voor Mr. Right

Hij is de liefde van je leven, maar je hebt hem nu al drie jaar achter elkaar een telefoonhoesje gegeven, omdat je het echt niet weet. Mannen hebben nu eenmaal een dure smaak, dus wat koop je nou voor Sinterklaas cadeautjes onder de € 15,-? Nou, een wax speciaal voor zijn snor of een boek voor op de plee.

Wcboek, 10,-

Baardwax, 3,20

Sexy karaf, 13,-

Baardset,  6,-

Lees ook: 16 romantische cadeaus die hij zal waarderen

4. Sinterklaas cadeautjes voor de makkelijke vader

Als er één persoon makkelijk is qua sinterklaascadeaus, is het je vader wel. Al zou je een zelfgemaakte tekening schenken, hij is er blij mee. Kun je nagaan als je nét iets meer moeite doet en één van deze hebbedingen cadeau doet. 

Whiskeyglas, 5,-

Hamburgerboek, 8,50

Design kurkentrekker, 12,-

Schoenenpoetsset, 9,-


5. Sinterklaas cadeautjes voor de kleine Pietjes

Het sinterklaasfeest is natuurlijk het allerleukste voor de kleintjes. Krijgen ze naast een flinke zak van pa en ma, euhm, de Sint ook nog eens een extra Sinterklaas cadeautjes van een geheime Piet (knipoog) dan staan ze te stuiteren van plezier. 
 

Cars broodtrommel, 12,-

Boek, 14,95

Spel, 12,-

Dvd, 13,-