Glam it up met de Beautybox van december

Beauty door Fadak

Glitter and glamour is waar het om draait in december en daar houden wij van. Dankzij de nieuwe Beautybox is het mogelijk om een volledig glamorous look te creëren voor de feestdagen. Overdreven kennen wij niet in deze periode. Benieuwd wat in de nieuwe box zit, kijk dan verder!

ORIFLAME TENDER CARE PROTECTION BALM - €10,00

Voorkom een droge huid en lippen met de protection balm van Oriflame. Het is belangrijk om tijdens de koude dagen bepaalde plekken net wat meer verzorging te bieden. De balm is ideaal om mee te nemen in je tas en je kunt het aanbrengen waar je maar wilt. Het geeft de ruwe plekjes een boost en het hydrateert.

BATISTE DRY SHAMPOO CHERRY - €4,00

Dankzij de droogshampoo van Batiste hoef je niet meer vaak je haar je te wassen doordat het snel vettig wordt. Het zorgt er niet alleen voor dat je haar er weer fris en fruitig uitziet, maar het geeft je lokken ook nog eens een volumeboost. Klinkt geweldig, toch?

LORD & BERRY SETA EYESHADOW - €14,00

Een mooie eyelook mag natuurlijk niet missen tijdens de feestdagen en daar heeft de nieuwe Beautybox gelukkig ook rekening mee gehouden. In iedere box zit er een andere kleur van de Lord & Berry oogschaduw, waarmee jij je oogleden een finishing touch kunt geven.

SUPERLOOKS LIP & EYELINER PENCIL - €8,00

Dit item kun je op diverse manieren gebruiken, zowel op je lippen als op je ogen. Net als de oogschaduw van Lord & Berry verschilt het per box welke kleur je ontvangt.

BEEBEE COSMETICS MILLION LASHES XXL VOLUME (EXTRA BLACK) - €22,70

Iedere ooglook maak je gegarandeerd af met wat mascara. De Million lashes XXL volume mascara geeft je wimpers meer volume en hij is extra zwart, waardoor ze nog meer opvallen.

Met deze beauty items kun jij ongetwijfeld de show stelen tijdens het kerstdiner op je werk of een avondje uit met je vriendinnen. Maar dat is nog niet alles... naast de producten zitten er ook nog twee vouchers in de Beautybox van december:

JURKENHUREN.NL – VOUCHER

Heb jij dit jaar een extra bijzondere gelegenheid en wil je hiervoor nog meer schitteren? Dan kun je een jurk huren bij jurkenhuren.nl. En dankzij de voucher die toegevoegd is in de Glam it up Beautybox kun je maar liefst €25,00 korting krijgen bij een besteding vanaf €44,00. We love sale!

BLACK SWAN COLLECTION – VOUCHER

Wil je je ogen net iets meer laten sprankelen, dan zijn false lashes de ideale manier. Bij de Beautybox is een Voucher toegevoegd van Black Swan Collection. Wil jij liever wat natuurlijkere wimpers of mogen ze van jou zo overdreven als het maar kan? Voor ieder is een wil. Via de webshop kun je maar liefst 25% krijgen met de toegevoegde voucher.

Wil jij deze Beautybox ook ontvangen? Bestel hem dan hier.