Over deze soorten beha’s moet elke vrouw beschikken

Fashion door Sabine

Toen we in de pubertijd zaten, moesten we er allemaal een keer aan geloven: onze eerste beha aanschaffen. We geloofden toen nog niet zo in de magie van lingerie, maar inmiddels hebben we die wel ontdekt! Sterker nog: deze soorten beha’s moet je hebben! 

Of je nu wat voller gevormd bent of een bescheiden cup hebt: elke vrouw heeft een beha nodig. Je voelt je meteen een stuk zekerder wanneer de juiste beha de dames steunt. Toch zit er nog een heus verschil tussen de modelletjes. De volgende soorten heb je gewoon nodig:

De t-shirtbeha

Als we het oog van de man willen strelen, kunnen we ze een pleziertje doen door een strak shirt aan te trekken. Maar het geheel wordt een stuk minder sexy wanneer je de lijnen van je beha duidelijk kunt zien. Zorg er dus voor dat je een gladde beha hebt. Zo kun je altijd nauwere kledingstukken aantrekken zonder dat ongewenste lijnen doorschijnen. Zo voel jij je een stuk zekerder! 

De sportbeha

We zijn al beretrots op onszelf als we het hebben gered tot de sportschool. Veel zin hebben we alleen niet altijd om na te denken over onze sportoutfit. Toch is het goed om áltijd in een sportbeha te sporten. Dit is veel beter voor je boezem en bovendien is het een stuk comfortabeler om op en neer te bouncen in een beha waarin zich geen beugels bevinden.

De nude beha

Het is niet helemaal het seizoen van dunne witte shirtjes, maar in de zomer lopen we hier nog weleens in rond. En niets is een grotere afknapper dan de kleur van je beha door een shirtje heen te zien. Een nude beha is daarom een absolute must voor elke vrouw. Het lijkt misschien een beetje saai op het eerste gezicht, maar het is echt erg handig.

De straplessbeha

Zo nu en dan heb je een strapless kledingstuk aan. Supersexy vinden we dat. Maar je sexappeal wordt flink naar beneden gehaald als je dan een beha draagt met bandjes. Zorg er daarom voor dat je tussen je lingeriecollectie ook een straplessbeha hebt. Dit komt echt vaker van pas dan je denkt. Niet alleen bij dat ene strapless jurkje, maar ook bij dat hemdje met spaghettibandjes.

Een sexy beha

Last but not least: een sexy beha! Een mooie beha waarin jij je ontzettend sexy voelt mag niet ontbreken. Bijvoorbeeld eentje die doorschijnt of die weinig verhullend is. Of misschien wel een mooi exemplaar in een spannend kleurtje met veel kant. Jij voelt je ontzettend sexy in zo’n beha, ook al kan niet iedereen ‘m zien. Maar ook je partner zal het zeker waarderen als jij een keertje extra sexy lingerie draagt!

Triumph

Ben je op zoek naar een van de bovenstaande items? Breng dan een bezoekje aan Triumph. Hier vind je allerlei soorten beha’s. Ken jij Triumph wel, maar heb je in je hoofd dat dit vooral gericht is op de ‘wat oudere dames’. Dan heb je het helemaal mis! Triumph heeft ontzettende sexy lingerie in haar assortiment. Van praktische sportbeha’s tot spicy setjes om je vriend te verrassen!

Is het al een tijdje geleden dat jij een beha hebt gekocht? Laat je dan eerst opmeten in een Triumph-winkel voordat je een nieuwe boezemvriend aanschaft. Je behamaat kan namelijk nogal wat veranderen door de jaren heen! Bovendien kan een verkoopster je ook vertellen welk soort beha het beste past bij jouw postuur zodat jij er op je best uitziet!

Wat voor soort beha draag jij het liefst?