Zo hou jij het warm tijdens de winter!

Fashion door Redactie Ze.nl

Sinterklaas is in het land en stiekem luisteren we ook al naar the Christmas Station. Dat betekent natuurlijk één ding: het wordt weer koud. Hoewel we nu al mokken dat het niet warm is, kent ons landje natuurlijk koudere winters dan dit. Hoogtijd om wat warms aan te schaffen!

December komt inmiddels in zicht dus het volstaat zeker om eens na te denken over een goede winteroutfit. En zo’n outfitje is natuurlijk niet af zonder muts. Je hoofd warm houden is immers belangrijk! Maar vergeet ook je handen niet te voorzien van fijne handschoenen. Heb je geen zin om te dragen wat iedereen al draagt? Ga dan voor de collectie van SINNER:

De SINNER wintercollectie

Via je hoofd verlaat veel van je warmte je lichaam. Het is daarom goed om je hoofd warm te houden in de winter. Je prachtige haren helpen natuurlijk een ieniemienie beetje daarbij, maar het beste kun  je toch een hoofdband dragen. Zo hou jij je oren goed warm en het staat bovendien ook nog eens leuk! Vooral deze Princetown hoofdband van SINNER maakt je outfit helemaal af. Ook zit deze hoofdband heerlijk door het zachte fleece wat erin is verwerkt! Zeker geen straf dus!

Maar natuurlijk worden de handen ook niet vergeten! Als je handen eenmaal koud zijn, duurt het vaak best een tijdje voordat ze weer warm zijn en jij weer dingen met je vingers kunt doen. Weleens geprobeerd een appje te versturen met koude vingers? Ja, dat is lastig. Je handen houd jij deze winter goed warm met de wanten van SINNER. De SINNER winterbreeze Dry-S+ zijn niet zomaar wanten, maar houden je handen ook écht goed warm. De DRY-S+ technologie is 10.000mm waterdicht en ademend! Zo blijven ze droog én warm. Zelfs als het met bakken uit de lucht komt of jij met je neefje een sneeuwballengevecht houdt.”

Kijk snel op de website van SINNER om je te laten inspireren!