De leukste alternatieven voor beschuit met muisjes

Zwanger door Chiara

Beschuit met muisjes: al sinds grootmoeders tijd een oerhollandse traditie. Maar wat nou als je helemaal niet van beschuit met muisjes houdt? Of simpelweg gewoon trek hebt in een andere traktatie om jouw kleine spruit te vieren? Wij geven je wat suggesties om eens iets anders te doen dan dat suffe beschuit. 

… Heb jij een prinsesje op de wereld gezet? Wat dacht je dan van (mini)tompoucen? Zoeter kan haast niet! Voor een extra touch kun je wat roze muisjes of ander decoratief strooisel als versiering aan de zijkanten (op de room) van de tompoucen strooien.

… Smelt je favoriete reep chocolade en dip hier lange vingers in. Strooi wat muisjes over de chocolade en laat dit even hard worden in de koelkast. Hmmmmm.... Om je vingers bij af te likken!

… Geen fan van lange vingers? Jouw kleintje is toch om te zoenen? Benadruk dit met chocoladezoenen! Dit trucje naast lange vingers en zoenen ook aan te passen op andere lekkernijen! Worden het oer hollandse stroopwafels, roomsoesjes of marshmallows? …

 

… Besmeer een cake of kleine muffins met glazuur of gesmolten chocolade en strooi hier flink wat muisjes overheen. Wat een feest!

… Liever geen muisjes? Ga dan voor fancy macarons in het blauw of roze! Wedden dat deze niet alleen bij jou in de smaak vallen? Wil je er later toch muisjes over heenstrooien? Dat kan natuurlijk altijd nog!

... Wil jij het echt exclusief aanpakken? Dan kun je natuurlijk een taart, gebakjes, donuts of een andere zoete verwennerij naar eigen ontwerp laten maken. Misschien ken jij wel een heuse keukenprinses? Anders kun je jouw traktatie bij verschillende (online) adresjes bestellen!