Desserttafel: Lekkernijen in thema

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Geef jij binnenkort een feestje en twijfel je of je nou  een taart, cupcakes of brownies moet maken? Goed nieuws: je hoeft helemaal niet te kiezen! Ga voor een desserttafel vol met lekkernijen in een bepaald thema.

 
Nog nooit gehoord van een desserttafel? Dat kan heel goed kloppen, want dit concept is nog relatief nieuw in Nederland. In Amerika is de desserttafel al wel een grote hype en daar worden dan ook de meest prachtige creaties gemaakt met thema?s als The Sixties, superhelden, gemaskerd bal en ga zo maar door.

Dit briljante concept wordt steeds populairder in ons kikkerlandje en daar zijn wij blij mee. Want niet alleen ziet het er prachtig uit, ook kunnen we nu smullen van héél véél lekkere hapjes in plaats van alleen die doorsnee taart.

Je kunt zo?n desserttafel natuurlijk zelf maken, maar je kunt het ook overlaten aan een professional, zoals Elianne. Zij heeft haar eigen bedrijfje - genaamd Elivents - dat gespecialiseerd is in het maken van desserttafels in allerlei verschillende thema's. Of zij langs mocht komen om een speciale Ze.nl-tafel te maken? Euh... nou vooruit!


Twee weken later stond Elianne voor de deur en ging ze enthousiast aan de slag. Toen wij even later het eindresultaat mochten bewonderen, kregen we een giga glimlach op ons gezicht... Wat een prachtig opgemaakte tafel en wat stonden er veel lekkere hapjes op!

We konden niet wachten om aan te vallen, maar eerst vertelde Elianne iets meer over haar ontwerp: ?De tafel is gebaseerd op een lezeres van Ze.nl. Ik heb een dag uit haar leven genomen: ?s middags zit ze met een kopje groene thee en een koekje op de bank. ?s Avonds gaat ze met een lekkere cocktail de dansvloer op of ploft ze met een bak popcorn, cupcakes en marshmallows op de bank om naar een goede film te kijken. En dit alles natuurlijk in de Ze.nl-kleur: paars!?

We vinden het helemaal niet erg om de dag te beginnen met deze mooie koekjes...
Origineel om een cocktail zo te serveren... Cheers!
Hoe slim: de popcornbakjes zijn gemaakt van oude tijdschriften!
 De zelfgemaakte marshmallows waren nogal machtig, maar oh zo lekker!
Aanvalluuuh!
 

Wil je meer informatie en/of inspiratie of wil je dat Elianne jouw feestje komt opleuken met een mooie desserttafel? Kijk dan op de blog en de webshop van Elianne!