Dit is de ideale app voor iedere mommy to be!

Mama door Fadak

We hebben heel veel te danken aan de digitale ontwikkelingen. Het heeft ons leven op bepaalde gebieden zoveel makkelijker gemaakt. Van een Nokia 3310 naar een Smartphone. Van eten tot bestellen tot aan series kijken. Het is allemaal mogelijk!

En het allerleukste is dat heel veel applicaties gratis te downloaden zijn! Apps waar we onze reis kunnen checken, wanneer we ons maandelijkse feestje hebben en ééntje die ons eraan herinnerd dat we de pil niet moeten vergeten. Voor bijna alles is er dus wat. En sinds kort is er een hele leuke app voor onze mommy’s to be gelanceerd! Namelijk een app waarbij je naar de hartslag van je baby kan luisteren, op elk tijdstip en elke plek. Hoe cute is dat! De app heet Shell en is ontwikkeld door Bellabeat.

Het is heel simpel. Shell is een gadget die je aan de onderkant van je telefoon kunt vastmaken. Nadat je de app hebt geopend klik je op ‘Hear My Baby’ en dan kun je met het apparaat over je buik heen wrijven totdat je de heartbeat van je kleine wondertje hoort *smelt!*.

Shell maakt gebruik van een special algoritme die het geluid in de baarmoeder opneemt en andere geluiden in je lichaam blokkeert. Ook worden geluiden vanaf dankzij de algoritme geblokkeerd, zodat het hartje van de baby duidelijk te horen is. En je kunt nadat je het hebt geluisterd zelfs opslaan!

Dit is toch voor iedere mommy to be de ultieme applicatie? En zo denken niet alleen wij erover, maar een miljoen andere mensen ook! De applicatie is vanaf nu gratis te downloaden.

Zou jij deze applicatie downloaden? Wij wel!