Steun Pink Ribbon in hun strijd

De maatschappij door Roosmarijn

Activiteiten
Net als voorgaande jaren worden er weer veel activiteiten georganiseerd in de maand oktober. Onder andere wasfabrikant Silan organiseert op 8 oktober a.s. een steprace op het Marie Heinekenplein in Amsterdam. Samen met een hele hoop andere sportieve dames zet je je in voor het goede doel. Silan doneert namelijk per deelnemer 20 euro aan de stichting. Je hoeft geen uur lang te zweten, iedere race duurt 10 minuten en om de 20 minuten start er een nieuwe race. Je eigen step mag je thuislaten, want er zijn genoeg apparaten aanwezig voor iedereen. Niet alleen help je de wasfabrikant met het inzamelen van geld, je maakt ook nog eens kans op prachtige prijzen. Onder alle deelnemers wordt een roze Silan cruiser verloot. Sowieso worden alle deelnemers verwend met een roze goodiebag, vol met leuke spulletjes.

Ben je gek op dansen? Kom dan je heupen losgooien bij ZumbaLive. Het evenement wordt georganiseerd op 10 oktober inde grote zaal van Paradiso in Amsterdam. Nooit gedaan? Geen probleem. Het programma is zo opgezet dat iedereen kan mee doen.

Benieuwd welke activiteiten er nog meer zijn? Kijk dan hier voor het complete overzicht.

Pink Ribbon Magazine
Vanaf 1 oktober verschijnt het nieuwe nummer van Pink Ribbon Magazine. Dit jaar wordt het thema 'Live Pink to Inspire'. Het tijdschrift wordt al zeven jaar belangeloos gemaakt en de gehele opbrengst komt dan ook ten goede aan het goede doel. Het tijdschrift kost ongeveer 5,95 en is te verkrijgen bij de boekwinkel en de kiosk.

Goodies
Vanaf 1 oktober zijn er diverse producten op de markt waarmee jij Pink Ribbon kunt steunen. Zo kun je een prachtige geluksarmband, tassenhanger, magneetjes, notitieboekje, agenda, LED-lampjes, paraplu en zelfs kerstballen van Pink Ribbon kopen. Deze zijn te koop bij diverse winkels en in de webshop van de stichting. Maar er is meer! Zo heeft het haarstylingsmerk CHI een roze steiltang ontworpen met bijbehorende stylingproducten en brengt Etos vier roze lakjes op de markt, waarvan elke euro per lakje aan het goede doel wordt gedoneerd. De cosmeticaketen roept bovendien alle vrouwen op hun pink roze te lakken, als een statement om te laten zien dat je Pink Ribbon steunt. Beautymerk Estée Lauder komt met een twee hele mooie vierkleuren lipgloss en lipsticks, met bijpassende roze clutch. De gloss is verkrijgbaar bij de Bijenkorf-counters in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven en kost 25 euro. Per verkocht product doneert Estée Lauder 20% aan het Pink Ribbon.

Steun Pink Ribbon via Twitter
Samen staan we sterk. Danzij jouw steun kan Pink Ribbon wetenschappelijke onderzoeken en kleinschalige projecten financieren. Via Twitter kun jij nu je steun tonen door het roze lintje als applicatie te downloaden. Zo ziet iedereen dat jij je inzet voor de vrouwen die borstkanker overleven. Klik hier voor de applicatie.

Doneer een bedrag
Wil je een financiële bijdrage leveren aan de mooie en broodnodige werkzaamheden en onderzoeken van KWF Kankerbestrijding? Dat kan ook! Stort 4, 6 of 8 euro en ontvang gratis het armbandje!