Ouderwets afkoelen aan zee @ De Klok

Eten door Eline_B

De naam zegt het al een beetje, De Klok is een ouderwets sfeervol restaurant. De historie van Egmond en het restaurant is door de jaren heen niet verloren gegaan. Met de oude naambordjes, straatstenen en lijfspreuken van vroeger heeft De Klok niet alleen rekening gehouden met de Egmonders van het vissersdorpje, maar ook met de gasten van deze tegenwoordig hippe badplaats.

En het eten is goed. Of het nu ligt aan de zee of de expertise van de koks, het eten smaakt vers en speciaal. Er is keuze genoeg voor de vis- en vleesliefhebbers en er wordt duidelijk zorg besteed aan de bereiding. Bij de maaltijd krijg je verse groenten, salade, aardappeltjes en frietjes. Je komt dus niets te kort en gaat met een heerlijke nasmaak weer weg.

Voor de strandliefhebbers met een middagdipje kun je ook 's middags prima terecht bij het restaurant. Het terras biedt schaduw en zon en staat op het plein van Egmond aan Zee. Geniet van een drankje en hapje terwijl je kijkt naar de shoppende toeristen of de kletsende Egmonders.

Als je deze zomer in Egmond aan Zee het strand bezoekt en je wil wat drinken of eten, dan is De Klok met al haar charme het restaurant om dat te doen!

De Klok  
Smidstraat 1
1931 EX Egmond aan Zee
tel: 072 506 99 59