Speeltjestest: Bcurious (met korting)

Intiem door Redactie Ze.nl

In totaal hebben wij 121 mailtjes ontvangen voor het testpanel van Ze.nl en yayayes!. Wat een goed teken dat zo veel vrouwen in Nederland en België opkomen voor hun seksuele lusten en genieten van seksspeeltjes... Chapeau! Uit al deze mailtjes hebben we uiteindelijk de volgende drie meiden gekozen:

Panellid nummer 1
Naam: Puck
Leeftijd: 34 jaar
Relatie: getrouwd en moeder van een mooie dochter
Waarom meedoen? Na jaren vol seksuele onvrede en gebukt te gaan onder het taboe, weet ik nu hoe het voelt om na te gloeien van een goede beurt met mezelf!

Panellid nummer 2
Naam: Jeanine
Leeftijd: 20 jaar
Relatie: single
Waarom meedoen? Ik houd van seks en sinds ik geen vaste relatie meer heb, ben ik toch op de speeltjes aangewezen... Ik geef toe, het is geen echte seks, maar sommige apparaten krijgen mij tot hoogtepunten die mijn vriendjes nooit voor elkaar hebben gekregen!

Panellid nummer 3
Naam: Ayla
Leeftijd: 19 jaar
Relatie: vriendje
Waarom meedoen? Ik overweeg al een tijdje om een vibrator te kopen, maar op één op andere manier komt het er maar niet van. Ik praat vaak openhartig over seks met mijn vriendinnen en wil mijn reacties ook wel delen met de rest van de vrouwelijke bevolking!
 
Het vierde speeltje van deze reeks is de Bcurious.

Verpakking
Puck: 7 / Jeanine: 9 / Ayla: 7
Gebruiksaanwijzing
Puck: 7 / Jeanine: 3 / Ayla: 6
Kleur product
Puck: 9 / Jeanine: 8 / Ayla: 8
Vorm product 
Puck: 9 / Jeanine: 7,5 / Ayla: 7
Bediening 
Puck: 8 / Jeanine: 7 / Ayla: 6
Gevoel in de hand
Puck: 7 / Jeanine: 8 / Ayla: 7
Gevoel in je lichaam
Puck: 8 / Jeanine: 7 / Ayla: 5
Geluid van de motor
Puck: 8 / Jeanine: 6 / Ayla: 5
Kracht van de motor
Puck: 10 / Jeanine: 9 / Ayla: 7
Variatie in snelheid
Puck: 8 / Jeanine: 8 / Ayla: 7
Schoon te maken
Puck: 9 / Jeanine: 8 / Ayla: 6

Raakte je opgewonden (ja/nee)?
Puck
: Ja!
Jeanine: Ja!
Ayla: Ja!

Zou je dit product vaker gebruiken (ja/nee)?
Puck
: Ja!
Jeanine: Ja!
Ayla: Ja!

Beschrijf dit product in drie woorden:
Puck
: Mooi design / powerfull / waterproof
Jeanine: Elegant / onschuldig / makkelijk
Ayla: Sensueel / leuk / waterproof

Algemeen rapportcijfer
Puck: 8
Jeanine: 8
Ayla: 7

Toelichting...
Puck:

Wat een lief dingetje! De kleuren paars en zwart vind ik persoonlijk erg mooi. De vorm deed mij erg denken aan een dolfijntje. En dat komt heel goed uit, want dit speeltje mag mee onder de douche en kan zelfs even kopje onder in bad! En dat vind ik toch wel een pluspunt, want ik ben ervan overtuigd dat een warm bad of een warme douche je toch een extra zetje in de goede richting geeft. Tot nu toe vond ik deze massager het prettigste aanvoelen... Ik heb zeker een keer een hoogtepuntje gehad. De motor is vrij krachtig en de zeven verschillende standen trillen daardoor ook duidelijk voelbaar. De bediening is eenvoudig en dat is wat je wil: schakelen zonder te kijken. In de verpakking zit nog een klein zwart zakje om de massager mee te kunnen vervoeren, en een oplader met twee verschillend opzetstukken zodat je hem ook in het buitenland kan opladen. Olé!

Jeanine:
De verpakking van het speeltje is erg mooi, heel stijlvol. Het apparaatje zelf ziet er ook leuk uit, mooie donkere kleuren en elegante vormen. Het is een stimulator, dus te gebruiken om erogene zones te stimuleren. Het speeltje is erg makkelijk in gebruik. Het heeft maar twee knopjes: een aan- en uit knop en een modusknop. Er zijn drie verschillende vibratiesnelheden en vijf verschillende vibratiemodi. Helaas is er maar een knopje waarmee overgeschakeld kan worden: eerst zacht trillen, dan medium trillen, dan hard trillen, en vervolgens vier andere vibratiemodi die alleen maar in de hardste vibratiesnelheid gekozen kunnen worden. Na de laatste vibratiemodus begint het zachte trillen weer. Tijdens gebruik wil het wel eens gebeuren dat het knopje per ongeluk wordt ingedrukt, zodat je vervolgens zeven keer op het knopje moet duwen om in de modus te komen die je op dat moment aan het gebruiken was. Maar verder werkt het bedienen goed en makkelijk! Het oplaadsysteem is ook erg makkelijk, het werkt net als het opladen van een mobiele telefoon. De vorm van de stimulator is gericht op het stimuleren van een punt en het speeltje ligt erg makkelijk in de hand. Ook is het gemaakt van erg prettig materiaal wat niet koud aanvoelt. Alles bij elkaar genomen vond ik het een erg leuk en aangenaam speeltje wat ik zeker vaker zal gebruiken!

Ayla:
De Bcurious doet me denken aan het eerste speeltje (van Philips) dat we hebben moeten beoordelen, hoewel ik het moeilijk vind de beste te kiezen. Zo te merken zijn er drie trilniveaus en vier verschillende ritmes. Spijtig genoeg zijn ze niet combineerbaar en dus moet je kiezen tussen bijvoorbeeld zacht trillend en een hard-zacht-ritme. Het leuke is dat hij waterproof is, zodat je er ook veel bad-fun mee kan beleven. Hij heeft verder een leuk design en ligt goed in de hand, mede door zijn lichte gewicht. Het enige vreemde is dat als je hem vast hebt om te gebruiken, je niet aan de bedieningsknoppen kan. Zo kan je dus moeilijk van de ene naar de andere functie overgaan. Nog een minpuntje is dat het paarse (ik denk siliconen) materiaal vuiltjes aantrekt, dus vergeet 'm zeker niet telkens goed proper te maken. Over het algemeen een leuk speeltje voor beginners, voor een eerste stap richting 'echte' seksspeeltjes en voor vrouwen die houden van onderwater-plezier. Hoewel hij zeker kan bekoren tijdens het voorspel, had ik toch iets meer nodig voor 'het echte werk'.

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit speeltje? Koop 'm dan snel in de yayayes!-shop met een exclusieve Ze.nl-korting. Je koopt de Bcurious stimulator tijdelijk met 25% korting, dat is slechts 45,- (normaal 59,95). Nergens is 'ie zo goedkoop!

Bestel 'm nu online en typ in het opmerkingenveld van je bestelling: ZE. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.