Vaderdagkado's

De maatschappij door Eline_B

Een luchtje, een fles drank, sokken of gereedschap. Alle vaders vinden het leuk om te krijgen, maar we zijn het een  beetje zat om het te geven. Hieronder een paar andere ideeën voor Vaderdag.
 
Serving the Planet
Vaders houden van bier, het is niet anders. Bij Heineken kun je nu je eigen flesjes ontwerpen of kiezen uit het 'design' dat al klaar staat. Van lange odes, foto's en kleuren tot een krachtig 'bedankt', het kan allemaal. Je vader krijgt zijn eigen custom bierpack van zijn lieve creatieve dochter. Heb je het ook nog een beetje zelf gemaakt.

Een 6-pack kost je 15,95 euro en kan binnen tien dagen al bij je thuis bezorgd worden. Kijk op de website voor ideeën en ontwerp je eigen Vaderdagfles

Dvd 50 Jaar Studio Sport
In de afgelopen 50 jaar is er behoorlijk wat gebeurd. Studio Sport komt met een dvd-box waarop de laatste 50 jaar zijn samengevat. Alle grote evenementen, voetbaltoernooien, Olympische Spelen en kampioenschappen komen uitgebreid in beeld - de gebeurtenissen, de feiten, de spanning, emoties en de roes van de overwinning. Ook uitgebreide interviews met de iconen van vroeger en nu, valpartijen, blessures en analisten.
 
Een draak van een dvd met geweldige recensies en 6 uur kijkplezier. 50 Jaar Studio Sport heb je voor 29,99 euro in huis. Bestel hem hier.

Blokarten
Voor de actieve vader is een dagje buiten ideaal. Blokarten, strandzeilen, is uitgegroeid tot een populaire activiteit en kan door iedereen gedaan worden. Het is snel te leren en er is van alles mee te doen. Wedstrijden, lekker vrij rond zeilen of een estafette met obstakels waar je de skills kan testen.

Blokarten mag per uur 25 euro kosten voor elke deelnemer, maar is zeker de moeite waard. Ga naar outstandingevents.nl om een dagje te regelen voor jou en je pa.

Barbecue
Voor de vaders die heerlijk kunnen koken en graag zomers uren achter de barbecue kunnen staan, zijn er hartstikke leuke barbecue-accessoires. Van tangen, bamboespiesjes, visgrill-gereedschap, kookboeken tot schoonmaakproducten. Kijk voor alle barbecueproducten op Barbequeshop.nl

Kijk voor meer Vaderdagkadotips naar
het artikel van vorig jaar. Wie weet zit er nog iets bij voor dit jaar!