WIN: Mam, vertel 's!/Pap, vertel 's!

Winacties door Redactie Ze.nl

Mam, vertel 's!
Mam, veranderde jouw leven erg toen je mij kreeg? Had jij een favoriete knuffel? Hoe was jij eigenlijk als puber? Mam, vertel 's! is een cadeauboek vol met leuke, creatieve en soms aandoenlijke vragen aan je moeder. Als zij de vragen beantwoord heeft, krijg je het boek weer van haar terug. Hiermee wordt Mam, vertel 's! zonder twijfel het meest persoonlijk boek dat je ooit gelezen hebt. Je leert je moeder op een heel andere manier kennen...

Pap, vertel 's!
Pap, had jij vroeger een superheld die je altijd naspeelde? Wat deed jij vroeger in de weekenden? Wat was je eerste echte baan? Veel mensen weten eigenlijk niet zo veel van hun vader. Wat voor kind was hij op de lagere school? Hoe heeft hij de militaire dienst ervaren? Ging hij vroeger vaak uit? Wat was zijn eerste auto? Door het geven van Pap, vertel 's!leer je je vader op een heel andere manier kennen. Zijn jeugd, zijn standpunten en opvattingen, maar ook alle kleine dingen die hem maken tot de bijzondere persoon die hij is.

Toen haar moeder ernstig ziek werd, realiseerde Elma van Vliet zich dat er nog zo veel dingen waren die ze graag van haar moeder zou willen weten. Uit deze emotionele ervaring is het idee voor Mam, vertel 's! ontstaan. Inmiddels zijn er al bijna een half miljoen boeken verkocht!

Mam, vertel 's! en Pap, vertel 's! zijn nu speciaal voor de feestdagen slechts 14,99 euro. Alle Sinterklazen en Kerstmannen van Nederland die nog geen exemplaar hebben gekocht, kunnen dat nu dus zeer voordelig doen op: www.wazzaa.nl/kortingsactie.

Ze.nl mag vijf exemplaren van Mam, vertel 's! en  Pap, vertel 's! weggeven. Om kans te maken op een (willekeurig) boek moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 28 november. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.