WIN: CD The Best Of Nelly Furtado

Winacties door Redactie Ze.nl

De Canadees-Portugese Nelly Furtado is een muzikale duizendpoot. Door de jaren heen heeft ze allerlei invloeden gebruikt voor haar aanstekelijke popmuziek. Een beetje hiphop, bossa nova, folk en R&B: ze kan het allemaal. De zangeres heeft inmiddels veel successen op haar naam staan.

Vanaf haar eerste album Whoa...Nelly (I'm Like A Bird) tot aan Loose (All Good Things - de eerste #1 single in NL): haar beste en meest succesvolle nummers staan op dit album. Het Deluxe album is aangevuld zeven extra nummers waaronder de hitsingle Who Wants To Be Alone die samen met onze Nederlandse Tiësto is opgenomen. Naast het Standaard en Deluxe album komt er ook een prachtige Super Deluxe Box uit met een dvd waar al haar videoclips op staan.

The Best Of Nelly Furtado is onder andere te koop bij de Free Record Shop.

Ze.nl mag een aantal exemplaren van Best Of Deluxe weggeven. Om kans te maken op een dvd moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 26 november. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.