Beauty / Make-up
Make-up

Single & Fabulous Awards

Single & Fabulous? Meedoen!
De Single & Fabulous Awards Styled by Philips zijn weer van start gegaan. Deze jaarlijkse verkiezing is een event waarbij vrouwelijke singles van Nederland strijden om de titel Most Fabulous Single 2010.

Hippe en single meiden kunnen zich tot 1 juli inschrijven op de website. Je kunt er informatie over en foto's van jezelf kwijt, maar ook leuke filmpjes uploaden. Alles om de stemmers te imponeren! Want zodra jij op de website staat, kan er gestemd worden. De twintig meest fabulous singles gaan door naar de finale. Deze groep dames bestaat uit de tien deelneemsters met de meeste stemmen en de tien deelneemsters met een wildcard. De wildcard-winnaressen zijn geselecteerd door de Single & Fabulous Jury.

En wat valt er te winnen?
De twintig finalisten krijgen de kans mee te doen aan de Be Fabulous, Get Famous Masterclass, gegeven door Andy Uffels (international hairstylist en Philips haircare artistic director), topmodel Marvy Rieder en Anouk Houtappel (Model in 1 dag).

De Most Fabulous Single 2010 helpt de organisatie letterlijk Famous te worden! Diverse interviews, een tv-optreden en een covershoot voor de derde editie van Summertime Magazine.


Single & Famous 2010
De bekende Nederlandse singles worden ook niet overgeslagen. Wie is de Most Famous Single 2010? Op de website kunnen we stemmen op de meest sexy en vrolijke celebrity. Vorig jaar won zangeres EliZe de felbegeerde titel Most Fabulous Single 2009 en mocht zij op een heerlijke vakantie naar St. Maarten.

Dit jaar fungeert Philips als hoofdsponsor van de Single & Fabulous Awards. Zij geven met al hun beautyproducten de meiden advies om er zo Fabulous mogelijk uit te zien.

Dus ben jij Single & Fabulous? Doe dan zeker mee!