Salarissen Oh Oh-Hagenezen uitgelekt

Celebs door Redactie Ze.nl
Nu de loonstrookjes van Sterretje, Barbie, Little Princess, Sniper en de anderen open en bloot op tafel liggen dankzij de Nieuwe Revu, hebben de realitysterren het flink te verduren. Er wordt door verschillende media gespeculeerd dat ze bar weinig betaald hebben gekregen voor hun Oh Oh Tirol-avontuur... Namelijk vijfhonderd euro de man, per aflevering. Wat voor een serie van negen afleveringen neerkomt op een schamele 4500 euro in totaal.

Daarbij komt nog dat de Hagenezen helemaal niets betaald kregen voor hun vakantie naar Chersonissos voor Oh Oh Cherso. Bovendien houden de sterren per persoon maar vijfhonderd euro over voor een schnabbel in het land, waarvoor door de boeker achtduizend euro betaald wordt. De overige vierduizend euro wordt verdeeld tussen het management, het boekingskantoor en de producent. De conclusie is dus snel gemaakt: producent Eyeworks heeft de realitysterren behoorlijk afgescheept.

Aan de andere kant is natuurlijk te zeggen dat het, voor jongeren van rond de twintig jaar, 4500 euro een behoorlijk bedrag is om tijdens een gratis vakantie te verdienen. Waarschijnlijk zullen de Hagenezen zelf dus wel tevreden zijn met hun salaris.

Of de groep voor hun derde Oh Oh-vakantie een salarisverhoging zullen krijgen, is niet bekend. Eyeworks heeft nog niet gereageerd op de speculaties.