ONLY's Sex and the City-collectie

Mode & trends door Redactie Ze.nl

ONLY komt dit voorjaar met een speciale limited collection geïnspireerd op de kleding van SATC 2. De vier vriendinnen Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha liepen er in de tv-serie fantastisch bij, waren in de film nog mooier en hipper en deel 2 schijnt alle hooggespannen modeverwachtingen te gaan waarmaken. De opvallende outfits, bedacht en samengesteld door modestylist Patricia Field, zijn onderwerp van gesprek. Soms zwaar over the top, soms hysterisch, maar altijd een lust voor het oog.

SATC in jouw kast
Op het internet zwerven al enkele foto's rond van opnamedagen en de kleding die Carrie draagt is al wekenlang een bron van geruchten. Alles wat ze draagt heeft het namelijk in zich direct een trend te worden en is vaak binnen no time uitverkocht. Helaas zijn de prijzen van de torenhoge Louboutin-hakken en de prachtige jurken niet geschikt voor onze portemonnees. Goed nieuws dus dat ONLY een volledige collectie bedacht heeft die super SATC is, maar wel vriendelijk voor onze wat kleinere beurs.

Limited
De collectie bevat sexy jurkjes en rokjes, goede skinny jeans, jasjes en broeken met hoge taille. Alles zo ontworpen dat je direct het Sex and the City-gevoel krijgt. Voor de echte fan allemaal must-haves dus. Omdat de film vanaf eind mei in de bioscopen draait en we ons daarna meteen - en alleen nog maar - in flirty, sexy Carrie outfits willen hullen, ligt de SATC-collectie begin juni in de winkels. Wees er wel snel bij, want de collectie is limited.

ShopZe en let ONLY Carrie you away!