Product: Belladonna tasorganizer

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Misschien komt het wel omdat een grote maat tas verdomd handig is. Je kan lekker veel met je mee zeulen en je hoeft niets tekort te komen. Ik heb ook een tas waar oneindig veel rommel in past. Ik doe er anderhalf uur over om met het openbaar vervoer vanuit huis bij de redactie te komen. Die tijd wil ik niet verspillen door voor me uit te staren, dus heb ik altijd wel een of ander boek bij me. Daarnaast heb ik een notitieblok bij me. Mijn eigen bammetjes, agenda, sleutels, portemonnee, zakdoekjes, borsteltje, lippenstiftjes, pennen, kauwgom en allerlei bonnetjes zwerven gezamenlijk door mijn tas. Aspirines, rennies en pleisters zitten netjes in een zijvakje achter een rits. Er is slechts een nadeel aan mijn grote tas. Ik kan werkelijk nooit iets terug vinden.

Ik ben niet de enige met dat probleem. Ik zie het overal om me heen. Wachtrijen bij de kassa van de supermarkt hopen zich op als de eerste vrouw in de rij haar portemonnee kwijt is en met paniek in haar ogen wild haar tas doorspit.

Het merk Sweet Belladonna biedt de oplossing: een tas voor in je tas. 'Bagorganizer' noemen ze het ding met een mooi woord. De bagorganizer is voorzien van allerlei grote en kleine vakjes, waar je van alles overzichtelijk in op kan bergen en een vast plekje kan geven. Het mooiste is nog dat je deze tas in z'n geheel over kan hevelen naar een andere tas. Dat is ideaal als je veel verschillende tassen hebt en graag afwisselt. Het scheelt een hoop tijd en stress en je zal niet meer zo snel onverhoopt belangrijke dingen vergeten. Het ding is van goede kwaliteit, lekker stevig en een musthave voor iedereen die voortdurend druk moet graaien om spullen terug te vinden.

De belladonna Bagorganizer is er vanaf ¤ 25 en is in allerlei kleuren en maten te bestellen via de website www.sweetbelladonna.nl