Het is lente: tijd voor jurkjes!

Mode & trends door Jet

Zodra het zonnetje begint te schijnen, begint het bij mij ook weer te kriebelen... Er mag weer lente- en zomerkleding geshopt worden! Vrolijke T-shirtjes, slippers, rokjes en natuurlijk heel veel jurkjes. Want is dit niet by far het meest favoriete kledingstuk van ieder meisje? Comfortabel om te dragen en ook nog eens super vrouwelijk! Ik kan er in ieder geval niet genoeg van in mijn kast hebben hangen...

Je hoeft niet per se de stad in te gaan om leuke jurkjes te scoren, dit kan ook gewoon vanuit je luie stoel op bijvoorbeeld Jurkjes.nl. Hier vind je alle mogelijke jurkjes - van bekende merken als Esprit, Gestuz, Aaiko, Filippa K en SuperTrash - gebundeld op één website. Klik op het jurkje van jouw dromen en je wordt automatisch doorverbonden met de juiste webshop.

Ze.nl zet de vier leukste lentemodellen voor je op een rij:

1. Wit is toch de kleur van de lente, dus dat maakt dit soepel vallende kanten jurkje van APART ideaal voor dit seizoen. Leuk te dragen met slippers, maar ook met laarzen.

2. Dit transparante tuniekje met wijde mouwen van Soaked in Luxury is op en top lente. Leuk te dragen met een legging of een spijkerbroek.

3. Als het weer lekkerder wordt buiten, krijg je vanzelf ook meer zin om uit te gaan. En dit jurk van 3 Suisses is de ideale party dress. Super trendy en sexy!

4. Een kleur die je dit seizoen steeds meer ziet, is smaragdgroen. Een frisse en knallende kleur. In dit Laura Scott-jurkje van matglanzend satijn val je dus zeker op. Leuk met een vestje erover of gewoon zo.

1.  2.   
3.  4. 


Ga dus snel naar Jurkjes.nl en scoor een fabulous lentejurkje!

P.S.: Er is ook een Belgische variant: Kleedjes.be!