TIP: My Favorite Notes

Cadeaus & hebbedingetjes door Eline_B

Ik ben best geordend: ik heb een agenda, smartphone, ideeënboekje en post-its. Toch vergeet ik die ene film, de tijd van een afspraak of dat restaurant waar ik echt een keer heen moet. Toen ik My Favorite Notes in mijn handen kreeg, heb ik meteen besloten vanaf die dag alles daarin te schrijven. Je moet jezelf wel dwingen de overstap te maken naar deze nieuwe gewoonte, maar het werkt echt.

In het begin was ik nog een beetje sceptisch, maar het boekje is best handig. In de verschillende rubrieken kun je al je wensen, lijstjes, afspraken en vergeet-dingetjes opschrijven. Bij mij was het voorgedrukte lijstje 'handige cadeau-ideeën' al snel vol en wat zal ik daar van profiteren als mijn vrienden straks jarig zijn. Ook zijn er genoeg blanco pagina's om lekker je gang te gaan. Van 'to-do-list' tot 'goede adviezen-lijst', je zal niets meer vergeten. Een ideaal boekje voor veelzijdige vrouwen.  

De boekjes van My Favorite Notes zijn slim bedacht en voor de lijstjes-liefhebbers een absolute must-have. Bovendien zijn ze niet zo groot, dus kun je ze gemakkelijk overal mee naar toe nemen. In ieder geval gaat dit boekje absoluut in mijn 'handige cadeau-ideeën'-lijstje.

Er zijn vier versies: mannen, jongens, meisjes, vrouwen. De boeken zijn verkrijgbaar bij iedere boekhandel voor 11,50 euro.

My Favorite Notes - vrouwen
Thomas Beekman
EAN: 9460290116
Prijs: 11,50
Uitgeverij: Belmondo Books