Makkelijk kaften met Dresz®

Dresz® is terug met een geheel nieuwe collectie rekbare boekenkaften met veel nieuwe designs en ontwerpen. Met meer dan vijftien verschillende boekenkaften is er nu nog meer variatie mogelijk.

Dresz® rekbare boekenkaft past om de meest gangbare formaten (school)boeken, agenda's en albums. In tegenstelling tot gewoon kaftpapier is Dresz® van rekbaar textiel: het is niet alleen snel en hip, het biedt betere bescherming aan het boek en gaat ook nog eens lang mee. Vies? Gewoon in de wasmachine en om het volgende boek!

Hoe werkt de Dresz®?
Eenvoudiger kan het eigenlijk niet...Leg het boek open voor je neer, met de harde kaften naar boven. Schuif de Dresz boekenkaft om beide kaften, klap het boek dicht en klaar ben je! Ieder boek is in nog geen tien seconden voorzien van een prachtige Dresz® kaft. Zien hoe eenvoudig de rekbare boekenkaft werkt? Kijk op www.dresz.nl.

De Dresz® rekbare boekenkaft is onder andere verkrijgbaar bij V&D, Bruna, Bijenkorf en de plaatselijke boekhandel. Kijk voor een actueel overzicht op www.dresz.nl.
 
Adviesprijs: 2,95 euro 
Dresz® is niet alleen geschikt voor schoolboeken, maar voor alle boeken waar je zuinig op wilt zijn!