Boot-Bag: maken of kraken?

Mode & trends door Jet

De Boot-Bag is een vernieuwend concept dat de twee grootste liefdes van vrouwen, namelijk schoenen en tassen, combineert in een oplossing voor een eeuwenoud vrouwenprobleem: Waar laat ik mijn spullen???

Mannen hebben het zo makkelijk met hun wijde broeken met grote zakken waar al hun spullen makkelijk inpassen. Wat te doen als je geen vriendje hebt om jouw spulletjes bij te dumpen? Want in jouw skinny jeans, rokje of jurk kun je je lippenstift en centjes ECHT niet kwijt! Een tasje? Ziet er zeker stylish uit, maar de hele avond met zo'n tasje slepen is zooooo irritant... In je laars of beha stoppen? Ook een optie, maar dansen met een lippenstift onder je voet gaat niet zo makkelijk en continue in je decolleté graaien ziet er niet echt charmant uit...

Nu is er de Boot-Bag: een lederen tasje wat je handig en gemakkelijk op de laars kunt bevestigen en waar je al de spulletjes in op kunt bergen. Een praktische vervanger van een tas tijdens het uitgaan. Telefoon, pinpas, ID, sleutels: het past er allemaal in!

De Boot-Bag is vanaf september 2009 verkrijgbaar in vier modellen en in twee verschillende kleuren leer: zwart en bruin. Kijk voor meer informatie op de website!

Het belooft de winterhit van 2009 te worden. Wat vind jij? Maken of kraken?