WIN: My Favorite Notes

Winacties door Redactie Ze.nl

Uit onderzoek van Belmondo Books onder 500 Nederlanders blijkt dat één op de vijf mensen juist dit soort ideeën niet onthoudt. De boekenserie My Favorite Notes biedt de ideale oplossing.

Tien dingen die je sowieso nog wilt doen in je leven
De Top 2000, de Nederlander van het jaar, de beste films allertijden; mensen houden van lijstjes. De nieuwe boekjes van My Favorite Notes bestaan uit lijstjes die je zelf kunt invullen. Briljante ideeën, films die je nog wilt zien, tien dingen die je sowieso nog wilt doen in je leven: een kleine greep uit de vele voorgedrukte lijstjes die gemakkelijk terug te vinden zijn in de inhoudsopgave.

De boekjes zijn een geheugensteuntje voor goede ideeën. Met de lijstjes kun je vanaf nu alle leuke, interessante of lekkere dingen die je hoort, ziet, ruikt, proeft of ooit nog eens wilt doen, op een overzichtelijke manier een plekje te geven. Ook kun je al je goede voornemens voor 2011 alvast noteren. Een goede start van het nieuwe jaar!

Ze.nl mag een aantal exemplaren van My Favorite Notes (voor vrouwen) weggeven. Om kans te maken op een boekje moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 31 december. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.


Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel hem dan online bij Bol.com!