TIP: Oorbellenrekje

Cadeaus & hebbedingetjes door Jet

Oorbellen, net als veel andere meisjes kan ik er niet genoeg van hebben. Door de jaren heen heb ik dan ook een flinke collectie verzameld. Stoere, sjieke, opvallende, subtiele: voor elke outfit heb ik wel een geschikt setje.

Al deze vrolijke vriendjes liggen op een decoratief schaaltje op mijn dressoir gezellig met elkaar te zijn. Wat betekent: compleet ingewikkeld in elkaar gehaakt. Dus als ik 's ochtends haast heb, is het altijd weer één groot gevecht om het juiste paar er tussenuit te vissen. Bovendien vergeet ik soms oorbellen die onderop liggen, waardoor die tijdenlang volledig per ongeluk genegeerd worden.

Toen ik deze gadget tegenkwam was ik dan ook gelijk dolenthousiast! Een oorbellenrekje waar je al je oorbellen in kunt hangen, zodat ze én niet meer in elkaar blijven haken én je in één oogopslag kunt zien wat je allemaal in huis hebt. Ideaal!

Er bestaan verschillende sites waarop deze handige rekjes te koop zijn, maar La Vie de Marie sprong er voor mij uit. Er zijn verschillende varianten in verschillende groottes te koop, allemaal voor een - naar mijn mening - zeer redelijke prijs, variërend van 12,50 tot 27,50. Hebben, hebben, hebben!