Ik bel je als ik dood ben

Cadeaus & hebbedingetjes door Eline_B

Sommige mensen geloven in een volgend leven, het hiernamaals of dat er na dit leven alleen maar rust en liefde is. Andere mensen zijn gewoon ontzettend bang voor het 'zwarte gat' en raken in paniek bij de gedachte dat ze in een kist liggen en worden begraven. Gelukkig is daar nu wat op gevonden.

De Italiaanse uitvaartonderneming Art Funeral Italy verkoopt een doodskist die de persoon in kwestie voorziet van luxe en comfort, zoals we dat tegenwoordig verwachten. In deze kist gaan we blinkend het paradijs tegemoet, want de kist is bedekt met 24-karaats goud. Daarnaast is er een draadloze telefoon en GPS-ontvanger ingebouwd - waarschijnlijk voor als we de weg naar het graf niet kunnen vinden.

De doodskist is niet zomaar voor iedereen te krijgen, je moet er namelijk wel wat geld voor neerleggen. Een reisje naar het paradijs in deze luxe kost de koper zo'n 280.000 euro. De Italiaanse uitvaartonderneming heeft er gek genoeg wel al een aantal verkocht. De rijke kopers hebben de angst levend begraven te worden en kunnen nu met een gerust hart slapen...