WIN: Gouden PlayStation Portable!

Winacties door Redactie Ze.nl

Met de exclusieve gouden PlayStation Portable van Sony speel je niet alleen de meest bijzondere games. Je kunt nu ook internetten, films kijken, muziek luisteren, foto's bekijken en dat allemaal onderweg! Daarnaast kun je dag en nacht Skypen met al je vrienden en vriendinnen door de ingebouwde microfoon. Kortom: your whole world in your hands.

Wij mogen exclusief op Ze.nl één van de twee enige gouden PSP's in Nederland weggeven! Naast deze gouden PSP ontvang je ook nog eens het spel Buzz! The Ultimate Music Quiz. Voor het eerst in de PSP-reeks voorziet gastheer Buzz je van hilarische oneliners waarbij niets of niemand gespaard wordt. Personaliseer elke game-ervaring met honderden achtergronden en avatars en selecteer je favoriete spelrondes om de ultieme quiz samen te stellen. De mogelijkheden zijn eindeloos...

Om kans te maken op de gouden PlayStation Portable en het spel Buzz! The Ultimate Music Quiz moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 4 januari. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.