De zomercollectie van Otazu (+korting!)

Mode & trends door Madelon
Je bent vast al bekend met de prachtige juweeltjes van Otazu. Dit wereldberoemde sieradenmerk heeft de zomercollectie voor 2013 gelanceerd? en jij als leZeres krijgt daar nu 25% korting op!

Het merk Otazu begon in 1991 en scoorde meteen door op de cover van de Australische Vogue te verschijnen. Ever since krijgt het merk fantastische editorials over de hele wereld. De sieraden die het merk Otazu produceert zijn gedragen door onder andere Britney Spears, Pink, Kelis, de dames van Sex and the City en Shakira. Ook zie je ze regelmatig voorbijkomen in campagnes van Marlies Dekkers en op covers van vooraanstaande tijdschriften zoals Vogue, Avant Garde en Harper?s Bazaar. Letterlijk wereldberoemde juweeltjes, dus!


Zomercollectie
Voor de zomer van 2013 lanceert Otazu nu een prachtige, nieuwe collectie. Zoals we vaak zien in het voorjaar staat ook deze collectie bol van lieflijke pastelkleuren, pareltjes en bloemetjes.

De collectie bevat voor ieder wat wils: gouden sieraden die gecombineerd worden met grove edelstenen - die daardoor een classy uiterlijk hebben - maar ook zilveren accessoires waarmee je overdag heel hip voor de dag komt.


Korting!
Ben je enthousiast geworden over de zomercollectie van Otazu en denk je erover om een sieraad aan te schaffen? Wacht even! Ze.nl heeft namelijk een fijne kortingscode voor jullie geregeld?

Wanneer je de code Otazuvoorze invoert bij het bestellen via de webshop, krijg je 25% korting op een artikel naar keuze! De code is geldig van 28 maart tot en met 8 april.

Bovendien krijg je ook nog ? 5,- korting als je je inschrijft voor de Otazu-nieuwsbrief!

Wil je meer informatie over het merk of de nieuwe zomercollectie? Kijk dan op de website van Otazu óf YouTube of Facebook.