Nerds zijn hot!

De maatschappij door Eline_B

"Mijn vent gaat geregeld naar de sportschool, doet een stoere sport, is lang met donker haar, heeft mooie ogen en een zware sexy stem..." Althans dat blijken we te zeggen tegen de buitenwereld. Nee, onze mannen zijn gewone mannen met minpuntjes en dat willen we eigenlijk ook helemaal niet anders, dat blijkt uit onderzoek van OnePoll onder 2500 vrouwen.

Een 'softe' man met minpunten, dat is volgens het onderzoek waar we werkelijk naar op zoek zijn, maar niet hardop durven te zeggen. In de lijst staan de mannen die we eigenlijk stiekem hartstikke sexy vinden. Op één staan de mannen met een ongeschoren gezicht: pijnlijk met zoenen, maar blijkbaar toch best leuk. Op twee komen de mannen met een nerderig voorkomen of karakter. Ook mannen met haar op hun borst zijn helemaal niet zo kansloos als ze denken, net als de kerels met vetrolletjes. Newsflash: wij hebben ze ook! Wat vrouwen echt niet willen? Een man die calorieën telt en ook ligt een gespierde borstkas niet zo lekker.

Maar hoe zit het dan met de man van onze dromen, de man op het witte paard? Die willen we helemaal niet! Bijna elke vrouw (91%) wil liever een vent met mankementen dan een 'perfecte' man. Anders hebben we namelijk niets meer om over te discussiëren en komen onze minpuntjes meteen zo naar voren. Nee, de man die ons 's nachts opzoekt mag ook lekker in dromenland blijven!

Beschrijven jullie ook altijd het perfecte plaatje of zeggen jullie eerlijk dat een man met 'minpunten' hartstikke aantrekkelijk is?