Top 10 Nederlandse hunks

De maatschappij door Eline

Arie Boomsma
Waar zouden we zijn zonder Arie. Dit multitalent - want wat kan hij nu niet? - zorgt ervoor dat onderwerpen bespreekbaar worden en  iedereen in Nederland zich gelijk voelt. En naast zijn maatschappelijk werk kunnen we hem ook bewonderen als model: want zo'n lichaam moet je wel aan de wereld laten zien.

Status: Arie gaat trouwen met de liefde van zijn leven, Kieu, dus ook hij is off limits.

Alain Clark
Deze geweldige zanger en producer is niet alleen lekker, nonchalant en nuchter, maar kan ook nog eens heel mooi zingen. Ondanks zijn succes als zanger en producer blijft hij down to earth en dat maakt hem juist ontzettend aantrekkelijk!

Status: Look, don't touch! Alain is hartstikke bezet. Deze heerlijke man is getrouwd en heeft een zoon.

 Jan Kooijman
De kersverse soapster! Iedereen vindt Jan leuk, vrouwen en mannen. Hij is zichzelf, heeft een gigantisch lekker lichaam en kan goed dansen. Zijn lenige en gespierde lichaam is een lust voor het oog. En zijn koppie is ook best leuk. Gelukkig kunnen we nog heel lang, elke dag van hem genieten als Danny in Goede Tijden Slechte Tijden.

Status: Ook Jan is bezet, hij heeft al jaren dezelfde vriendin en is daar heel gelukkig mee. Goed zo Jan.

Chris Zegers
Chris Zegers is wellicht één van de oudste van onze lijst, maar zeker niet de minste. De blonde god is ook nog eens erg aardig. Hij presenteert, acteert en heeft een eigen band. En Chris kan ons door zijn vele reizen, de mooiste plekken op aarde laten zien. Niet verkeerd om met zonsondergang ergens in een schitterend land in de armen te liggen van deze hunk.

Status: Ondanks zijn vele liefjes in zijn leven, heeft Chris nog niet de ware gevonden.

Daniel de Ridder
Deze 26-jarige voetballer heeft deels zijn roots in Israel liggen, waar zijn moeder vandaan komt. En dat geeft hem dat heerlijke gebruinde koppie. De topsporter heeft al een mooie loopbaan achter de rug, maar is nog lang niet uitgespeeld. Hij is behoorlijk in-shape en kust af en toe nog wat bij met modellenwerk. Zijn lichte arrogantie en té nonchalante houding maken hem interessant. Heerlijke man om naar te kijken.

Status: Deze voetballer is weer vrijgezel! Maar hij is wel een beetje kieskeurig, eerder had hij relaties met Nederlandse modellen en presentatrice Tatum Dagelet. Mocht je een kans willen maken bij de voetballer, dan zul je wel naar Engeland moeten verhuizen, daar woont hij namelijk.

Don Diablo
Don is één van de beste dj's ter wereld, daarnaast is hij zanger, artiest en producer mét eigen label. Zijn stijl is divers en onderscheidend, geen wonder dat hij de aandacht trekt. Deze stoere jongen is in real-life echt een schatje. Hij drinkt melk tijdens elk optredens en eet minimaal drie toetjes op een dag. En toch nog zo'n strak lijf! Wisten jullie trouwens dat zijn echte naam Pepijn is, daar moet je wel op vallen.

Status: Don Diablo heeft dan wel geen vriendin, maar is zeker getrouwd met zijn muziek. Je moet dus wel jezelf op de tweede plaats kunnen zetten. Maar wie heeft het over muziek als je 's ochtends naast hem wakker wordt?!

Jim Bakkum
Jim kunnen we niet langer een jongen noemen. De zanger is mooi opgedroogd en hartstikke snel volwassen geworden. Na het avontuur Idols, scoorde hij een aantal nummer 1-hits en speelde in musicals. Hij kan dansen, zingen en acteren en heeft helemaal geen last van sterallures. Deze toyboy is aardig voor fans, heeft een ontzettend leuke en lieve kop en zijn lijf is absoluut niet verkeerd.

Status: Jim heeft een relatie met Grease-tegenspeelster Bettina Holwerda.

Reinder Nummerdor
Deze hunk kennen jullie misschien nog niet, maar moet zeker op deze lijst staan. Reinder is een Nederlandse topsporter. Deze volleyballer staat zijn mannetje in en naast het veld en heeft al meerdere kampioenschappen op zijn naam staan. Hij is lekker mannelijk en ontzettend sportief. Met zijn atletische lijf en gebruinde lichaam is hij een lust voor aan het oog, gelukkig speelt hij vaak beachvolleybal dan kunnen we hem helemaal goed bekijken.

Status: Reinder heeft een relatie met een volleybalspeelster.

Ruben Nicolai
Ruben is gewoon een schatje om naar te kijken en stiekem vinden we hem lekker ook. Welke man is nou niet aantrekkelijk die ons aan het lachen maakt! Hij presenteert, acteert en bedenkt zijn eigen programma's. Zijn beste vriend is een vrouw en daarom begrijpt hij ons ook zo goed. We kunnen met hem praten, lachen en huilen en dat maakt hem aantrekkelijk genoeg voor de lijst.

Status: Ruben is getrouwd met Laurien en heeft een dochtertje Liv.

Waylon
Waylon is eigenzinnig, getalenteerd en charismatisch. Met zijn leuke kop, die grote haarbos en zijn mooie en sexy stem heeft hij al vele harten doen smelten. Met een recorddeal bij Motown gaan we nog veel meer horen van dit talent. Zijn sound ademt soul en hij beweegt goed op muziek... Heerlijk een man met passie.

Status: Aangezien we niets konden vinden, denken (en hopen) we dat hij single is en op zoek naar een vriendin.

Welke mannelijke BN'er vinden jullie het knapst?