Kies je wijn bij 94Wines

Eten door Jet

94Wines heeft dertien heerlijke Franse wijnen in hun assortiment: elk nummer staat voor een eigen druivensoort en streek. De prijzen variëren van 5,99 tot 9,99 euro.

Weet je niet welke wijn jij moet kiezen? Geen probleem! Aan de hand van een wijntest met een aantal korte vragen (zoals: houd je meer van fruit of noten? Van vanille of kaneel?) kun je erachter komen welke wijnen uit het assortiment het beste bij jouw smaak passen. Je kunt jouw WineID opslaan in je profiel en zo vergeten jij en je vrienden (hint hint) nooit meer welke wijn jouw 'lievelings' is...

De flessen worden geleverd in een prachtige doos en de flessen zelf zijn even mooi. Ze hebben allemaal een andere felle, glanzende kleur, een eigen nummer en bijhorende naam: super stylish! Uit mijn WineID waren de nummers 1 (crispy), 5 (fresh), 24 (oaky) gekomen: 1 witte wijn, 1 rosé en 1 rode wijn. Ik kan niet anders zeggen dat ik van elke wijn ontzettend genoten heb. Vooral de nummer 1 was echt helemaal mijn smaak! Ik heb de wijntjes uiteraard genuttigd met mijn liefste vriendinnetjes en ook zij waren enthousiast. Naast dat ze de smaak van de wijnen kwalitatief erg goed vonden, waren ze ook erg nieuwsgierig waar ik die gave flessen had gevonden.

Ook leuk: je kunt de fles wijn voorzien van een persoonlijke boodschap. Van je boodschap (dat kan een tekst, foto of filmpje zijn) maakt 94Wines een QR-code en deze wordt op de fles geplaatst. Als de ontvanger met zijn mobiele telefoon een foto van deze code maakt, kan hij/zij de boodschap zien.

Kortom: 94Wines is een origineel en hip concept en de wijnen zijn verrukkelijk. Kijk voor meer informatie op de website van 94Wines.