De eerste virtuele reisbeurs

Reizen door Redactie Ze.nl

De ANWB opent op zondag 3 januari 2010 voor één dag de virtuele poorten van de eerste online reisbeurs van Nederland. Op deze speciale beursdag kunnen bezoekers een dag lang ontsnappen aan de winterkou en zich onderdompelen in zomerse sferen. Wereldreiziger Chris Zegers 'host' de beurs en leidt de bezoekers rond, geeft hen uitleg, maar laat ze vooral kennis maken met zomerbestemmingen over de hele wereld, die ter plekke kunnen worden geboekt. De virtuele reisbeurs is van 10.00 tot 22.00 uur 'geopend'.

Het is de eerste keer dat er een reisbeurs als deze in Nederland wordt georganiseerd. Onlinereisbeurs.nl is een virtuele omgeving, waarin bezoekers op hun gemak inspiratie op kunnen doen vanuit het comfort van hun eigen huis. Ook kunnen ze via de chat rechtstreeks vragen stellen aan de reisdeskundigen van de ANWB en daarnaast kunnen zij hun ervaringen delen met andere bezoekers.

De ANWB Online reisbeurs is op zondag 3 januari van 10.00 - 22.00 uur open op adres: www.onlinereisbeurs.nl. Bezoekers kunnen de site nu al bezoeken en zich registreren voor de online beurs. Als je je registreert maak je bovendien kans op mooie prijzen, zoals leuke stedentrips en een droomreis ter waarde van 10.000,-. De site blijft ook na 3 januari geopend, maar alleen op deze zondag zijn de reisdeskundigen live op de site aanwezig.

Kijk hier de backstage beelden van host en hottie Chris Zegers...