Mijn favo beautyspul: Lindsay

Make-up door Lindsay

Zwitsal - bodylotion
"He, er ruikt hier iemand naar mijn kleine nichtje," hoorde ik eens in de kroeg. Schuldig moest ik bekennen dat ik het was. Niets maakt mijn grote-mensen-lijf blijer dan de Zwitsal bodylotion. Hij ruikt heerlijk, smeert goed uit en je huid blijft zacht en soepel. Grappig bijeffect is dat iedereen de geur van Zwitsal herkent. En ook al ben ik geen baby meer (en voorlopig ook niet van plan een kleine Lindsay te produceren), de Zwitsal staat trots in mijn badkamer, babygirl!

Chanel - Exceptionnel de Chanel mascara
Voor mijn werk ben ik vaak overgeleverd aan de visagist en wat haar voorkeursmerken zijn. Nadeel is dat zij vaak kwalitatief goede producten gebruiken (nu ja, nadeel?) en ik verwend raak. Zo ook met de Chanel mascara. Ik zweer erbij, ik wil nooit meer anders. Na jaren dé mascara gezocht te hebben, ontmoette ik vorig jaar in de studio's bij Nederland 3 mijn match. Een borsteltje met lange uiteinden voor het separeren van de wimpers en kort borstelig tussendoor voor het volume. Dus, wanneer ik niet opgemaakt wordt door een ander en zeggenschap heb over mijn wimpers, dragen ze alleen Chanel. Ik zei het je toch, verwend! ;-)

Reinigingsdoekjes
Eigenlijk maakt het merk me niet uit. Albert Heijn huismerk, de Etos, Bourjois, L'Oreal. Ik moét altijd reinigingsdoekjes bij me dragen. Dikke lagen televisiemake-up, theaterplamuur, warme lampen, zwetende poriën na een dag (of nacht) draaien, werken, spelen - het moet eraf, en wel nu! Dat meisje in de trein of in de taxi dat met een snoetenpoetser haar make-up verwijdert en daarna opgelucht zucht, dat ben ik.

Thierry Mugler - Angel
Meisjes houden ervan, jongens vinden het mierenzoet. Maar ik spray onverminderd door, ondanks dat ik dan een 'honingzoet dropje' genoemd wordt. Wat ik handig vind, is dat het flesje hervulbaar is. Wanneer de laatste druppeltjes mijn hals bereiken, stap ik op de fiets naar de Bijenkorf. Daar vult een mooie mevrouw op de parfumerie uit een grote emmer Angel mijn flesje weer bij. En ben ik weer welkom in de mierzoete wereld van honingdropjes!

Rosebud Salve
Zoals velen ben ik ook smeerverslaafd. Maar ik werd de Labello zat en ontdekte in de Douglas de Rosebud Salve. Heer-lijk! Lekker vettig, niet zo tintelend als Lip Venom en toch een mooi bekkie. En je kunt het ook op (schaaf)wondjes of droge nagelriemen gebruiken. Historisch feitje: Rosebud Salve bestaat al sinds 1895, vandaar het leuke vintage blikje. Ik ontdekte haar pas in 2009, maar dit blikje verlaat nimmer meer mijn zijde.

Ik geef dit stokje bij deze door aan schrijfster Sara! Zij is dus de volgende keer aan de beurt om ons haar favo producten aan te prijzen.