We love Zwitsal!

Lichaam door Eline

Verzorging van je kindje is vlak na de geboorte al erg belangrijk. Zwitsal produceert al jaren zeer milde crèmes, shampoos en de beruchte maar uiterst effectieve talkpoeder voor de gevoelige babybilletjes. De producten zijn dermatologisch getest, hypoallergeen en PH-neutraal. En ze hebben allemaal dat bekende geurtje. Draai het doosje crème of het flesje shampoo open en je ruikt één en al baby!

Misschien daarom juist zijn de producten van Zwitsal ook bij (jonge) vrouwen nog steeds razend populair.  Er is zelfs een heuse Zwitsal-Hyve in het leven geroepen voor alle fans. Als we die site moeten geloven, en reacties op ons eigen Ze.nl, wordt er onder ons kleine grote meisjes nog steeds druk gesmeerd met de crèmetjes en lotions van het gele merk. En zelfs mannen geven aan nog wel eens nostalgisch terug te denken aan het fijne goedje! De vettige crème is in de winter hét middel tegen droge benen, de handcrème is ideaal tegen kloofjes en de douchelotion met lavendel zorgt voor een fijne nachtrust.

Maar gelukkig voor ons is er ook een speciale volwassenenlijn van Zwitsal: Zwitsal Mama! Een speciale verzorgingslijn voor de zwangere vrouw (maar natuurlijk voor elke vrouw, zwanger of niet) om je lijf net dat beetje extra te geven. Het zijn producten met het bekende geurtje, gecombineerd met amandelolie, lindebloesem of zijde. En ze zijn wat minder vet dan de producten voor de babyhuid, dat anders is samengesteld dan ons al wat oudere en verweerde huidje. Zo hydrateren de crèmes  van Zwitsal Mama en verstevigen ze de huid van de borsten, billen en buik gedurende en na de zwangerschap. Zelfs op je gezwollen voeten kun je tijdens je zwangerschap een speciaal Zwitsalcrèmetje smeren!

Op www.zwitsal.nl vind je alle soorten producten die Zwitsal in het assortiment heeft. Heel handig: er staat bij elk product de werking, de samenstelling en voor wie het geschikt is. Even kijken dus. En blijven smeren!

Bij welk Zwitsalproduct zweert Ze?