ZeTest: We-Vibe vibrator

Intiem door Redactie Ze.nl

Wat is het?
De We-Vibe is een speeltje dat zowel je clitoris als je G-spot stimuleert. Aan beide uiteinden zit een trilmotortje dat je zowel van binnen als van buiten kan verwennen. Het smalle gedeelte is voor in je vagina en het brede gedeelte is bedoeld voor je clitoris. Wat de We-Vibe nog specialer maakt, is dat je hem met én zonder je partner kunt gebruiken. Hij heet immers niet voor niets de We-Vibe.

De vibrator
De We-Vibe (89,95 euro) wordt geleverd in een grote witte doos. In de doos zit, naast de in plastic ingepakte vibrator zelf, ook een oplader (geen gedoe met batterijen dus) en een opbergdoosje dat erg veel weg heeft van een brillenkoker. Je krijgt dus wel waar voor je geld. Als je door het uitpakken van de vibo al erg opgewonden bent geworden, dan heb je dikke pech. De We-Vibe moet namelijk eerst 24 uur worden opgeladen...

De test
De We-Vibe is, zoals gezegd, zowel bedoeld voor solo als duo-gebruik. Na een hele dag en nacht lang opladen kon ik eindelijk, vol verwachting, aan de slag.

Solo-seks
Omdat de vibrator glad en warm is, gaat het inbrengen vrij makkelijk. De We-Vibe heeft twee trilstanden. Een rustige en een snellere variant. Zo kun je het naar eigen smaak rustig op- en afbouwen. Als je het lang volhoudt, tenminste, want de trillingen van binnen en buiten staan garant voor een vrij heftige ervaring. Ik was in elk geval binnen no-time finito. En de orgasmes zijn, omdat de We-Vibe niet zoals een gewone vibrator heel diep in je vagina zit, maar wel binnen en buiten stimuleert, erg lekker en heftig.

Er is nog een klein nadeel te noemen. Ik hoopte dat ik met dit speeltje een 'hands-free' orgasme zou kunnen krijgen (zoals in de beschrijving stond) maar helaas ging dat voor mij niet op. De We-Vibe vibreert zichzelf namelijk naar buiten, dus tegenhouden is helaas wel nodig.

Duo-seks
Dan de duo-seks. Het eerste wat ik me afvroeg, was of mijn vriend er nog wel bij zou passen. Een penis én een speeltje leek me toch wel extreem. Maar het bleek gelukkig wel te passen. Al kan ik me voorstellen dat het niet bij elke vrouw zo makkelijk gaat. Dan de beleving. Die was, in een woord, heftig! De trilling van binnen en van buiten in combinatie met de penetratie van mijn partner, was mij een beetje teveel van het goede. En hij? Hij had (en ik citeer) 'het gevoel dat hij tegen een of andere rubberen staaf zat aan te vrijen'. Gevolg? Wij hebben de vibrator gauw aan de kant gelegd en zijn gewoon au nature verder gegaan.

Conclusie
De We-Vibe is een uitstekende vibrator voor solo-gebruik. De stimulatie van binnen en buiten is misschien nog wel lekkerder dan bij een standaard vibrator die ook beide zijden stimuleert. Het speeltje is ook ideaal voor als je partner jou wil laten klaarkomen. Maar als duo-toy is hij toch wel iets te heftig!

Wil jij dit speeltje ook hebben? Bestel 'm dan voor 89,95 euro bij Zoemmm.com. Uiteraard wordt ie in een discrete verpakking naar je opgestuurd.