Spaanse mannen seksen het best!

Intiem door Jet

Het onderzoek is uitgevoerd door OnePoll en er deden ruim 15.000 vrouwen uit 20 verschillende landen aan mee. Een woordvoeder van het onderzoeksbureau laat weten: "De resultaten zullen duizenden mannen wakker schudden en vrouwen zullen hun keuzes er misschien wel door laten beïnvloeden."

Wie niet?
De Nederlandse mannen zijn op de vierde plaats geëindigd in de lijst van slechtste bedpartners, ze zouden te dominant in bed zijn. Zorg er in ieder geval voor dat je nooit met een Duitser (nr.1) in bed belandt, want die schijnen een uur in de wind te stinken. Vermijd ook Engelse mannen (nr.2), want die zijn te lui en al zien Zweedse mannen (nr.3) er goddelijk uit met hun blonde lokken, begin er niet aan, want ze zijn na drie stoten al klaar. Verder zijn Amerikanen (nr.5) te ruw, Grieken (nr.6) te soft, mannen uit Wales (nr.7) te egoïstisch, Schotten (nr.8) te luidruchtig, Turkse mannen (nr.9) zweten te veel en Russen (nr.10) zijn erg harig.

Wie wel?
Maar nu een veel belangrijkere vraag: waar moeten we dan heen om de nacht van ons leven te beleven? In Spanje vind je de beste minaars! Hou je niet van tapas en sangria? Dan kun je altijd dit lijstje verder afwerken...

1. Spanje
2. Brazilië
3. Italië
4. Frankrijk
5. Ierland
6. Zuid-Afrika
7. Australië
8. Nieuw-Zeeland
9. Denemarken
10. Canada

Bron: Nu.nl