Geweldige droombestemmingen: hier moet je heen!

Reizen door Lisa_V

Misschien ben je net terug van vakantie of heb je al een vakantie geboekt. Het blijft fijn om weg te dromen bij fantastische droomreizen. Snorkelen op de Gili’s of relaxen in Zanzibar, zet deze plekken maar op je bucketlist!

De volgende plaatsen lijken regelrechte ansichtkaarten. Je moet even sparen, maar dan heb je ook wat. Wij hebben de acht mooiste droombestemmingen voor een onvergetelijke vakantie voor je op een rijtje gezet. Kijk je mee?


Bora-Bora
Dit eiland wordt ook wel beschouwd als het mooiste eiland ter wereld! Bora Bora behoort tot Frans-Polynesië en ligt in de Stille Oceaan tussen Australië en Zuid-Amerika. Dit pareltje in de oceaan heeft echte bounty eilanden en is met de hagelwitte stranden en het azuurblauwe water eigenlijk te perfect om waar te zijn. Voor een reisje naar Bora Bora mag je wel even flink sparen, want goedkoop is het niet. Als wij ooit de jackpot winnen weten wij wel waar we heen gaan! 
 

Gili eilanden
De Gili eilanden zijn misschien wel net zo mooi als Bora Bora. Gili Trawangan, Gili Meno en Gili Air vormen samen de Gili eilanden. Deze eilandengroep ligt tussen Bali en Lombok in Indonesië. Met de mooie witte stranden en het prachtige heldere water is het een populaire bestemming voor backpackers, duikers en snorkelaars.
 
Formentera 
Formentera is het kleinste eiland van de Balaeren en ligt op een uurtje varen van het populaire Ibiza. Toch is Formentera een stuk minder toeristisch dan Ibiza. Boek je een vakantie naar Formentera dan kun je rekenen op enorm mooie witte stranden en vooral heel veel rust. 

IJsland
Als je aan een droombestemming denkt, dan denk je misschien gelijk aan een tropisch eiland. Maar IJsland is als toeristische bestemming flink in opkomst. Breng een bezoek aan het land van de Vikiningen, gletsjers en geisers en je hebt het idee alsof je in een sprookje terecht bent gekomen. Neem een bad bij Blue Lagoon en je komt herboren terug. Een vakantie naar IJsland is een avontuurlijke belevenis die je niet snel zult vergeten. 
 
 
Tayrona Park
In de jaren 80’was het Tayrona Park in Colombia alles behalve een populaire plek. Het werd zelfs afgeraden om er heen te gaan. Tegenwoordig is Tayrona Park een van de druk bezochste parken van Colombia en dat ook volkomen veilig. Het is misschien wel het mooiste gebied van Colombia omdat in dit park regenwoud en paradijselijke stranden samen komen. Je kunt dartelen in de Caribische zee terwijl je op de achtergrond apen ziet klimmen in bomen.
 
Zanzibar
Zanzibar is een eiland aan de ooskust van Afrika dat behoort tot Tanzania. Zanzibar is Afrika op zijn paradijselijkst, met prachtige stranden, tropische temperaturen en kleurrijke geschiedenis is Zanzibar het recept voor een exotische strandvakantie. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de vele schattige dorpjes en specerijplantages in het binnenland.
 

Vancouver Island
Vancouver Island is een groot eiland in de Stille Oceaan en is onderdeel van Canada. Hou je van een beetje actie en avontuur? Dan is Vancouver Island de perfecte bestemming. Reken op ongerepte natuur, wilde dieren als orka’s en walvissen en betoverende stranden.
 
Mykonos
Mykonos is één van de populaire Griekse eilanden in de Egeïsche Zee.  Met de witte huisjes, kerkjes, koepeltjes, vulkaanrotsen en blauwe zee is Mykonos hét perfecte decor voor een romantische vakantie met je vriend. 
 
Wat is jouw favoriete droombestemming?