De mooiste honeymoonplekjes

Reizen door Redactie Ze.nl

Nederlandse Antillen - Caribisch genieten
Van je huwelijksnacht genieten aan het strand met een halve maan aan de hemel en palmbomen om je heen? De eilanden behoren tot de meest idyllische plaatsen om de wittebroodsweken door te brengen. Genieten van je geliefde onder de open hemel, op een parelwit strand aan een eindeloze azuurblauwe zee...

Seychellen - middenin de natuur
Met de archipel de Seychellen stuit men op het geografisch grootste natuurgebied in de wereld. Geologische natuurwonderen zoals de blauwe lagunes, granietbergen, koraaltuinen en tropische vegetatie maken de huwelijksreis extra speciaal. Het strand van een klein eiland in het noorden draagt zelfs de veelzeggende naam 'Honeymoon Beach'.

Mauritius - een ontdekkingsreis
Mauritius is de ideale bestemming voor een huwelijksreis. Het eiland in de Indische Oceaan biedt met haar creoolse cultuur, die wordt beïnvloed door Afrika, Azië en Europa, voor veel afwisseling. Naast het prachtige strand is diepzeevissen en wandelen in de bergen met de buitengewone flora en fauna bijzonder populair.

Malediven - simpelweg genieten
Beleef jouw bruidsdagen aan de spierwitte stranden en het kraakheldere water van de Malediven. Actieve bruidsparen kunnen hier hun hart ophalen. Het is hier een waar paradijs voor de watersport. Ook duikliefhebbers zullen zich op de Maldiven niet snel vervelen. Neem een kijkje in de unieke onderwaterwereld.

Fiji-eilanden - tropisch paradijs
Hemels, uniek en onbedorven, de Fiji-eilanden hebben kilometerslange, fonkelwitte en verlaten zandstranden, azuurblauwe lagunes, kristalhelder water en schitterende koraaltuinen. Daarbij bieden ze felgroene heuvels, dichte regenwouden en vriendelijke mensen. Op bijna geen enkele andere eiland treden zoveel mensen met elkaar in het huwelijk als op Fiji in de Stille Oceaan.

Dichtbij huis...
Hebben jullie weinig tijd en/of geld, maar wil je er toch even tussenuit na alle drukte? Ook binnen Nederland zijn er tal van mogelijkheden voor een romantische huwelijksreis. Favoriet bij pasgetrouwde stellen is Scheveningen. Samen strandwandelingen maken, heerlijk eten in één van de vele restaurants aan de boulevard, winkelen in Den Haag, of naar een musical in het theater? Ook dichtbij huis kunt u uw huwelijksreis tot een onvergetelijke herinnering maken.

Waar wil jij heen met je huwelijksreis?

Bron: Reisportal HolidayCheck.nl