Zomerkilo's eraf met Weight Watchers

Sport & gezondheid door Redactie Ze.nl

Weight Watchers is een dieetprogramma waarbij je bewust leert omgaan met voeding. Je werkt met een puntensysteem: op basis van een aantal criteria wordt bepaald hoeveel punten je per dag mag. Je ontvangt een heel handig boekje waarin staat hoeveel punten bepaalde voeding bevat en dan is het rekenen maar! Heel handig: je kunt bijvoorbeeld ook een aantal dagen punten opsparen, zodat je in het weekend toch lekker kunt genieten van een BBQ of een feestje!

Het afvallen gaat met deze methode niet waanzinnig snel, maar op lange termijn is gewichtsafname bijna gegarandeerd en zolang je het dieet blijft volgen, zul je ook op dat gewicht blijven. Je eetpatroon wordt langzaam maar zeker aangepast en daar heb je vervolgens je hele leven profijt van!

Meestal wordt het afvallen bij Weight Watchers in groepsverband gedaan tijdens cursussen, maar je kunt het ook zelf online doen!

Weight Watchers Online
Bij Weight Watchers Online kun je het dieetprogramma helemaal zelf volgen, waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Weight Watchers Online biedt een programma met interactieve tools die jou stap voor stap helpen met afvallen, zoals overheerlijke recepten, persoonlijke grafieken, slimme strategieën, een dagboek en nog veel meer. Je kunt vandaag al gaan afvallen met Weight Watchers Online voor minder dan 5 euro per week! Klik hier voor meer info en om je aan te melden!

Weight Watchers Cursussen
Denk je dat je niet genoeg doorzettingsvermogen hebt om het alleen te doen, bezoek dan een Weight Watchers Cursus bij jou in de buurt. Afvallen gaat natuurlijk gemakkelijker als je er niet alleen voor staat! Hier leer je van een professionele coach hoe je op een verantwoordelijke wijze kunt afvallen en je nieuwe gewicht kunt behouden. Je betaalt nu slechts 5 euro voor je eerste cursus! Klik hier voor meer info en om je aan te melden!

Wacht niet langer en ga de strijd aan met je vakantiekilo's!