Eerste Starbucks open!

Eten door Marieke_B

Een bezoekje aan luchthaven Schiphol is altijd een leuk uitje. Niet alleen omdat je daar uitsluitend komt als er een mooi(e) reis(je) op de planning staat of je geliefden gaat ophalen, maar ook vanwege de drie Starbucks-vestigingen! Nergens anders in Nederland was het mogelijk om allerlei varianten heerlijke koffie-to-go te scoren van de zo bekende koffieketen.

Vanaf vandaag kunnen we ons geluk niet op: Utrecht CS heeft ook een Starbucks! En niet zomaar eentje: naast een afhaalbalie zoals we die van Schiphol kennen, kun je in Utrecht ook rustig binnen of 'buiten op het terras' je koffie nuttigen en zelfs gebruik maken van gratis internet. Alle medewerkers hebben een training en cursus gevolgd, zodat ze je optimaal kunnen adviseren over de verschillende smaken koffie. En vergeet vooral ook de lekkere muffins, taarten, sandwiches, tosti's en bagels niet! Hmmmm... loopt het water je niet al in de mond?

Het is de bedoeling dat het Starbucks-filiaal een plek wordt waar reizigers graag komen vanwege de kwaliteit van de koffie, maar er ook blijven omdat het er gezellig is. Nou, wij reizen er graag even voor om! Laat de volgende vestigingen maar komen!