Doe mij een fuckbuddy!

Single & daten door Jet

Ben jij gek op seks, maar zie je een relatie niet zitten? Dan is een fuckbuddy misschien wel iets voor jou! WEL lekkere seks, goed gezelschap en een hoop lol, maar GEEN ruzies, verplichtingen en onzekerheden. Ideaal toch?

Seks is opwindend, ontspannend, uitdagend... Kortom: seks is gewoon hemels! Het jammere van single zijn is dat je geen vaste partner hebt om lekker vaak mee te seksen. Natuurlijk kun je kiezen voor een one-night stand, maar die zijn vaak erg dronken, plakkerig en onhandig en vallen dus meestal tegen...

Daarom is het hebben van een fuckbuddy/seksmaatje/vriend met extra's/neukertje ideaal voor de single vrouw! Je belt hem op, gaat bij hem langs, hebt heerlijke ongedwongen seks, praat nog even gezellig na in bed en gaat daarna weer richting huis om te slapen in je eigen bed met je eigen spulletjes om je heen! Geen ruzies, geen onzekerheden, geen zware gesprekken, maar wel een goede beurt gehad: wat een uitvinding!

Doe mij die maar!
Zie jij zo'n fuckbuddy wel zitten? Er zijn wel een aantal voorwaardes en regels waar je rekening mee moet houden:

1. Hij moet single zijn: je hebt geen zin in gezeur van zijn vriendin.
2. Je moet hem seksueel aantrekkelijk vinden, plat gezegd: geil van hem worden.
3. Hij moet je seksueel kunnen bevredigen: wat voor zin heeft het anders?
4. Hij moet bij je in de buurt wonen: want als jij zin hebt in seks, moet hij wel binnen 30 minuten op jouw stoep kunnen staan.
5. Hij moet aardig en leuk zijn (vandaar de 'buddy'), maar niet te leuk: je moet absoluut niet verliefd op hem worden.
6. Ook andersom: hij moet je leuk en lekker vinden, maar niet verliefd op je zijn of worden.
7. Je moet je op je gemak bij hem voelen, zodat je helemaal los kunt gaan.

Waar vind ik zo'n seksmaatje?
Het vinden van een geschikte fuckbuddy is niet zo makkelijk... Natuurlijk is het heel easy om een jongen te vinden die je voor een avondje je bed in kunt krijgen, maar zoals je hierboven kunt lezen is niet elke man geschikt als een fuckbuddy...

Waar vind je dan zo'n vriend met extra's? Om te beginnen kun je eens in je eigen vriendengroep rondkijken. Er is niet een leuke jongen, waar je totaal niet op valt, maar wel een seksuele klik mee kunt hebben? Probeer het uit! Of misschien heb je wel een ex, waar je altijd verschrikkelijk goede seks mee had...? Hou je ogen ook open tijdens het uitgaan: kom je een lekker ding tegen die bijzondere klik mee hebt? Schrijf hem niet meteen af, misschien is hij wel een ideaal seksmaatje!

Heb jij wel eens een fuckbuddy gehad? Zo ja, wat zijn je ervaringen daarmee?