Vind die leuke jongen terug!

Single & daten door Marieke_B

Het gebeurt ons allemaal weleens. Die ene blik die je wisselt met die vreemde op straat. Of dat leuke gesprek dat je hebt met die aantrekkelijke man in de trein. Hij stapt uit en jij kunt jezelf wel voor je kop slaan omdat je z'n telefoonnummer niet vroeg. Weet jij wie je tegenkwam op dat gave festival en die je na een intens moment van contact in het feestgewoel uit het oog verloor? Gemiste kans! Hij had de liefde van je leven kunnen worden en nu is het moment voorbij, toch?

Misschien niet! Je krijgt namelijk een tweede kans op Letsmeetagain.nl!
Als een moderne Cupido startte Pieter van der Voort Letsmeetagain.nl: een website waarop mensen die zo'n spannende ontmoeting hebben gehad, elkaar kunnen terugvinden!

Pieter: "Ik ken het uit eigen ervaring hoor! Onderzoek wijst uit dat die ene klik tussen twee mensen vaak in de eerste minuten tijdens een ontmoeting wordt gemaakt. Vaak durf je dan gewoon niet te zeggen wat je wil: die ene persoon opnieuw ontmoeten. En daar kun je achteraf flink spijt van krijgen. Vandaar: Letsmeetagain.nl."

Het idee is simpel: na het registreren kun je zowel zoeken tussen de oproepen als er zelf eentje plaatsen. Zo heeft Cupido in veel gevallen alsnog toegeslagen. Pieter: "Je ziet dat mensen liever reageren op een oproep, dan er echt één durven te plaatsen. Voor het plaatsen is nou eenmaal wat meer lef nodig dan voor het reageren. Maar wat heb je te verliezen? De ander hoeft niet te reageren? En niet geschoten is altíjd mis."

Pieter ontbreekt het niet aan idealen: niet alleen is het gebruik van Letsmeetagain.nl gratis, ook vraagt hij stelletjes die elkaar terug gevonden hebben een bijdrage te doneren aan een goed doel. "Dit is de nieuwe manier van daten. Stel je eens voor, op deze manier is het écht mogelijk om elkaar 's ochtends op straat tegen te komen en dezelfde avond nog samen in de bioscoop te zitten."

Vind je het een leuk idee en wil je helpen de site bekender te maken? Zet 'm dan als tip op je Hyves-pagina!

Heb jij weleens zo'n moment gehad waarvoor je een site als deze goed had kunnen gebruiken?