7 x deze foto’s mogen niet ontbreken in jouw datingprofiel

Single & daten door Jennifer

Als je een datingprofiel hebt, wil je graag dat alles tiptop in orde is. Vooral de foto’s zijn een belangrijk onderdeel op je profiel. Je moet er natuurlijk wel aantrekkelijk uitzien. Wanneer je deze foto’s toevoegt aan je profiel, swipet die ene cutie binnen no time naar rechts.

Lees ook: Oeh! Deze sterrenbeelden worden het vaakst naar rechts geswipet op Tinder

1. Duidelijke close-up foto

Eigenlijk is dit een heel logische keus en tóch wordt de close-up foto vaak vergeten. Dat kan ook bewust zijn, omdat mensen liever alleen foto’s van veraf laten zien. Zo’n duidelijke close-up foto komt toch wel érg dichtbij, hè? Al vindt 68 procent van de succesvolle gebruikers op datingapp Hinge het toch belangrijk om iemands gezicht te zien.

2. Lachende foto

Een serieuze foto staat misschien wel heel mysterieus en spannend. Toch zien de meeste gebruikers van datingapps liever een lachende foto. Je bent immers ook vaak genoeg in een silly mood. Laat iemand al je kanten zien! Vooral als je een stralend gebit hebt, moet je iemand gewoon verblinden met je tanden.

3. Foto met huisdier(en)

Welk soort foto het altijd goed doet op datingapps, is de foto met je huisdier(en). Vooral foto’s met honden zijn populair, al werkt het vast ook met schattige katten. Het ligt er maar net aan wat voor persoon je aan de haak slaat. Al gaat het erom dat jij jouw hele personality laat zien via je datingprofiel. En daar hoort je schattige huisdier nou eenmaal bij.

4. Reisfoto

De reisfoto is een heel slimme foto om toe te voegen aan je datingprofiel. Je hebt vast veel mooie plaatjes geschoten tijdens die ene stedentrip met vrienden. Kies de leukste uit en zet ‘m in je profiel. Het kan meteen een eerste gespreksonderwerp zijn van jou en je match.

5. Foto in mooiste uitgaansoutfit

Ze zeggen niet voor niets: dress to impress. Dat geldt ook tijdens het daten en dan bedoelen we zowel tijdens als vóór de date. Zet op je datingprofiel alvast een van je mooiste uitgaansoutfits. Wie weet vindt iemand het zo’n mooie look, dat diegene je in real life wil zien met deze kleding.

6. Actieve foto

Zorg naast foto’s met je huisdier, op reis en met een drankje, ook voor een actieve foto. Misschien ben je dol op wandelen of suppen. Mensen op datingapps zien dit maar al te graag! Laat de sportschoolselfies wel even liggen. Het laat zien dat je actief bent, maar je bent ook direct een ijdeltuit.

7. Spontane foto

Tot slot zijn spontane foto’s altijd de leukste foto’s. Daarom is het belangrijk dat op je datingprofiel ook minstens één candid foto staat. Dat kan natuurlijk ook een ‘nep’ spontane foto zijn, waarop je zogenaamd even wegkijkt naar een voorbijganger of vogel. Het blijft een interessante, likeable foto.

Lees ook: Deze dingen kun je beter niet zeggen op een eerste date