Seks-appeal door rode pumps

Single & daten door Jo-Anne

Heb je wel eens van die dagen dat je niet lekker in je velletje zit, je het gevoel hebt dat je lelijk bent en je totaal geen sjans hebt van de mannen? Dan kun je het beste de kleur rood dragen, omdat deze kleur iets met mannen doet...

Kleurrijk onderzoekje
Er heeft weer een interessant onderzoekje plaatsgevonden dat wij jullie niet kunnen onthouden. Tijdens dit onderzoek werden er tientallen foto's van vrouwen geshowd aan verschillende mannen. Uit de uitkomsten bleek dat alle vrouwen met rode kleding aantrekkelijker werden bevonden. Ook als de vrouw helemaal geen rode outfit droeg, maar alleen het fotolijstje rood was! Mannen blijken ook veel meer geld uit te geven tijdens een date met een lady in red. Dus vijfsterren-restaurant, here we come!

Modejournaliste Stephanie Petersen is ervan overtuigd dat rode pumps voor hetzelfde effect zorgen. Zelfs The King of Shoes, Christian Louboutin, voorziet zijn beeldige schoentjes van rode zolen!

Vandaag is rood!
Maar hoe zit dat nou met de kleur rood? Het blijkt dat rode tinten voor een emotionele aantrekkingskracht zorgen bij het andere geslacht. De kleur staat voor liefde, passie, vuur en hartstocht.

Wij halen snel onze rode outfits en pumps uit de kast om te kijken of dit werkt. Jij ook?