TIP: Geurstokjes van Rituals

Cadeaus & hebbedingetjes door Marieke_B

Het is altijd fijn thuiskomen als het in je huis lekker fris ruikt. Een bos geurige bloemen vergaat snel en de luchtverfrissers die je in het stopcontact steekt, ruiken vaak nogal chemisch. De geurstokjes van Rituals zijn daarom de perfecte oplossing!

Je koopt de stokjes in een mooi uitziende koker, waar een stijlvolle glazen fles gevuld met parfum uit tevoorschijn komt, samen met wat elegante, natuurlijke stokjes. Je zoekt een mooi plekje in je huis (woonkamer, slaapkamer, badkamer - het kan allemaal) en zet daar het flesje neer. Je steekt de stokjes erin en rangschikt ze een beetje netjes. Tadaaa! Je wordt direct happy van het aroma en het enige wat je hoeft te doen, is de stokjes iedere 4-5 dagen even omdraaien.

De geurstokjes werken ongeveer drie maanden. In eerste instantie zul je misschien wat schrikken van de prijs (22,50), maar dan heb je er ook een erg lange tijd plezier van.

De Rituals-geurstokjes zijn in vier heerlijke geuren verkrijgbaar. Zelf ben ik erg fan van de frisheid van Sweet Sunrise!

Tea with Love - het frisse en lichte parfum van groene thee en oranjebloesem

Sweet Sunrise - met ceder en de aroma van sinaasappel

Under a Fig Tree - een melange met lelietje-van-dalen, pioen, fresia en gardenia, gemengd met een krachtig aroma van sandelhout

Spice Trail - met kruiden uit het verre Oosten

Nieuwsgierig geworden?
Bestel de stokjes dan in de online shop van Rituals en scoor 10% korting met de bon die je kreeg bij het lid worden van Ze.nl!

Nog geen lid?
Word dat dan HIER!

Bon kwijt?
Stuur een mailtje naar helpdesk@ze.nl en je krijgt een nieuwe toegestuurd!