Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: 4x Rituals cadeaupakket!

Oh how we loooove Rituals! Rituals doucheschuim, Rituals geurkaarsen, de Rituals oliebrander: onze verzameling wordt groter en groter. Ben jij ook fan? Dan hebben we goed nieuws: wij mogen vier cadeaupakketten weggeven!
 
Zoals velen van jullie weten kun je bij Rituals terecht voor luxe beauty en home producten waar je heerlijk Zen van wordt. In de dagelijkse hectiek – lees: de decemberdrukte – is het belangrijk om toch tijdens die spaarzame momenten voor jezelf, echt even tot rust te komen. Een kop heerlijke thee, een douchesessie inclusief loads and loads of zacht schuim, een fijne bodycrème waarmee je je van je kruin tot aan je kleine teen insmeert: het doet je eindelijk ontspannen. En dat is nodig. Want wij vrouwen gaat van hot naar her, van feestje naar de sportschool en van werk naar de crèche. En dan hebben we het nog niets eens over alle 298 dingen die heel de dag door onze mooie hoofdjes rondspoken. 
 

Pssst… Ken je trouwens iemand in je nabije omgeving die ook wel een ontspannen Kerst verdient? Ga dan naar de Facebook-pagina van Rituals, nomineer je vriend of vriendin en wie weet wint hij of zij 1 van de 50 gift sets ter waarde van € 16,50. 

Winnen
Kun jij wel een Zen-momentje voor jezelf gebruiken zo rond die hectische feestdagen? Goed nieuws! Wij mogen namelijk vier pakketjes t.w.v. € 16,50 per stuk weggevenDe sets bevatten een heerlijke doucheschuim, bodycrème, -scrub en shampoo.  

Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook en je in te schrijven voor de Rituals nieuwsbrief hieronder. Meer kans maken? Deel de actie dan op Facebook en/of Twitter door op onderstaande icoontjes te klikken. De actie loopt ot en met 3 januari 2014.