WIN: Prachtige make-up set van Rituals

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Rituals
is een zaligmakend beautymerk waar menig vrouw zichzelf weleens mee in de watten legt. Naast heerlijke badderproducten, heeft Rituals ook prachtige make-up. Ze.nl mag maar liefst negen sets weggeven!

 
En niet zomaar een set. Deze zomer kom je schitterend voor de dag dankzij de Rituals Summerlook 2011. Een complete make-up set bestaande uit verschillende artikelen met koele tinten. De prachtige azuurblauwe oogschaduw in combinatie met een mooie, nude glans op de lippen is de perfecte combinatie voor de zongebruinde huid. 
 
De make-up set die jij kunt winnen bestaat uit de volgende heerlijke producten:
 
(Je ziet de Four color oogschaduw,  het Color Contour oogpotlood, het Star Secret oogpotlood, de Ruby Lips lipstick, de Super Shine lipglos en de chique nagellak.)
 
Wat de set bovendien bijzonder maakt, is dat de producten gemaakt zijn van vermalen edelstenen. Robijn, saffier en amethist zijn in de cosmetica verwerkt. Iedere steen is rijk aan energie en heeft een unieke uitwerking op de huid. 
 
Ze.nl mag negen make-up sets weggeven, t.w.v. ?79,40 per set. Om kans te maken op deze luxe set, dien je de volgende vraag te beantwoorden. Je vindt het antwoord op de website van Rituals. De prijsvraag loopt tot en met 20 augustus 2011.