De 10 vreemdste showbizzkoppels

De maatschappij door Chantal

1. Heidi Montag en Spencer Pratt
Al heb je The Hills nog nooit gezien en heb je de afgelopen maanden onder een steen geleefd; de relatie tussen Heidi Montag en Spencer Pratt kan je niet ontgaan zijn. Terwijl de buitenwereld al vanaf dag één weet dat Spencer op z'n zachtst gezegd niet helemaal een prins op het witte paard is, blijft Heidi een groot bord voor haar kop houden en is ze, ondanks alles wat hij haar geflikt heeft, toch nog steeds bij hem. Het stel is, afgezien van de vele breaks, nu zo'n drie jaar bij elkaar. Inmiddels is Heidi dankzij Spencer haar beste vriendin Lauren Conrad kwijt en kon ze weer onderaan de lat beginnen op haar werk. In mei 2007 werd bekend dat het stel zich had verloofd. En afgelopen november was dan echt de grote dag voor het tweetal: Miss Montag werd Mrs. Pratt. Zonder familie en vrienden gaven ze elkaar het jawoord in Cabo, Mexico. Wij zijn vooral benieuwd wanneer Heidi eindelijk in gaat zien met wat voor draak ze is getrouwd.

2. Chris Brown en Rihanna
Lange tijd leek het een ideaal stel. Hoewel ze het een poos geheim wilden houden, werd al snel duidelijk dat Chris Brown en Robyn Fenta (a.k.a. Rihanna) smoorverliefd op elkaar waren. Beide entertainers hadden een goed imago, kwamen vrijwel nooit negatief in het nieuws en alles ging ze voor de wind. Tot die ene zondagavond op 8 februari aanbrak. Ze zouden allebei een optreden bij de Grammy Awards verzorgen, maar op het laatste moment haakte Rihanna af. Later werd duidelijk waarom: het tweetal kreeg slaande ruzie in de auto. Rihanna heeft daarbij verschillende bijtplekken en blauwe plekken opgelopen. Volgens de roddelpers was het ook niet de eerste keer dat dit gebeurde. Of ze nou uit elkaar zijn is niet helemaal duidelijk: vele websites meldden dat ze na het incident weer samen in Miami zijn gespot.

3. Mariah Carey en Nick Cannon
Slechts vijf weken waren ze bij elkaar toen ze elkaar op 2 mei 2008 het jawoord gaven op de Bahama's. De 38-jarige diva en de 27-jarige Cannon werden verliefd op de set van Mariah's videoclip Bye Bye. Hoewel vanaf het begin geroepen werd dat het niet zo soepeltjes zou lopen tussen de tortelduifjes, is het tweetal tot op heden nog steeds bij elkaar. Zo zei Nick een paar maanden geleden nog dat "Mariah het beste is dat me ooit is overkomen..."

4. Marc Anthony en Jennifer Lopez
Na huwelijken met Ojani Noa, Chris Judd, een veelbesproken verloving met Ben Affleck en een on/off-relatie met Sean Combs, zou je denken dat Jenny from the Block toch wel iets geleerd moet hebben van haar verleden. Niet dus! Na nog minder dan twaalf maanden daten stapte ze in 2004 al in het huwelijksbootje met zanger Marc Anthony. Een jaar geleden werden ze de trotse ouders van tweeling Emme en Max. Vervolgens werd het een tijdje stil rond de twee muzikanten, maar sinds afgelopen december roteert de geruchtenmachine weer op volle toeren. Marc en Jen zouden elkaar namelijk constant in de haren vliegen en zelfs willen scheiden.

5. Tom Cruise en Kat(i)e Holmes
Het staat voor de rest van ons leven op ons netvlies gebrand: Tom Cruise die de gele bank van Oprah compleet vernaggelt door er op te blijven springen en te blijven roepen hoe gelukkig hij wel niet is met zijn Katie Holmes. De vroegere Dawson's Creek-ster was vroeger een mooi en leuk meisje, maar gedurende de periode dat ze met Tom is (vanaf 2005), is ze er ongeveer vijftien jaar ouder uit gaan zien. Toen de twee elkaar pas twee maanden kenden, verloofden ze zich en op 18 november 2006 trouwden ze in Rome. Precies een jaar nadat het stel elkaar ontmoette, verwelkomden ze op 18 april 2006 hun dochter Suri Cruise.

6. Evan Rachel Wood en Marilyn Manson
Leeftijdsverschil hoeft lang niet altijd een probleem te zijn. Neem de 21-jarige Evan Rachel Wood en de 39-jarige Marilyn Manson bijvoorbeeld. Ze leerden elkaar in 2006 kennen toen de schreeuwlelijk eigenlijk nog getrouwd was met Dita von Teese. Bijna twee jaar hebben ze het met elkaar volgehouden, maar inmiddels is het paar alweer een paar maanden uit elkaar. Zou het aan de leeftijd hebben gelegen of zag Evan eindelijk in wat voor een creep Marilyn was?

7. Paris Hilton en Benji Madden
Dat Paris inmiddels zoveel mannen heeft afgewerkt dat het niet meer op twee handen is te tellen, is alom bekend. Het waren bijna allemaal pretty boys: modellen, rich kids, acteurs, boybandleden... De verrassing was dus groot toen de hotelerfgename op de proppen kwam met Good Charlotte's Benji Madden. Jawel, de tweelingbroer van Joel en de man van ex-best friend Nicole Richie. Het leek weer een tussendoortje, maar volgens Paris was het dit keer anders. Ze zou 'smoorverliefd' zijn op de rocker. Hoewel we ze nu nog samen kunnen bewonderen in Paris' programma My Best BFF, zijn de twee in real life niet meer samen. De geruchten gaan dat ze weer scharrelt met ex Stavros Niarchos, maar volgens Hilton was de reden van de split dat ze te erg van elkaar verschilden.

8. Ashton Kutcher en Demi Moore
Een ander voorbeeld van een paar dat bewijst dat een groot leeftijdsverschil niet altijd voor moeilijkheden hoeft te zorgen, zijn Ashton Kutcher (30) en Demi Moore (46) bij uitstek. Het stel is alweer bijna 2,5 jaar getrouwd en nog steeds gelukkig met elkaar en ex-man Bruce Willis. De twee ontmoetten elkaar in 2003 tijdens een 'casual dinner' in New York en zijn sindsdien onafscheidelijk. De geruchten gaan dat ze in de zomer een kindje kunnen verwelkomen. Via adoptie welteverstaan, want via de natuurlijke wijze wil het ze helaas niet meer lukken.

9. Macaulay Culkin en Mila Kunis
Ze houden het al een hele poos met elkaar vol. B-sterren Macaulay Culkin en Mila Kunis kennen elkaar sinds 2002 en zijn sinds 2006 verloofd. Eh, wie? Je weet wel, dat schattige jongetje uit de Home Alone-films en de bitch van That 70's Show! Beiden leken een glansrijke carrière tegemoet te gaan, maar uiteindelijk is het allemaal niet helemaal gegaan zoals zij waarschijnlijk gewild hadden. Gelukkig hebben ze elkaar altijd nog.
 
10. Jared Leto en Paris Hilton
Ze staat hierboven al een keer genoemd, maar Paris is en blijft natuurlijk de koningin van het daten. Dat daar af en toe wat aparte keuzes tussen zitten, is haast onvermijdelijk. Neem zanger/acteur Jared Leto. De frontman van 30 Seconds to Mars is zelf ook niet echt een heilig boontje wat betreft de vrouwen, maar toen er begin 2008 foto's opdoken van een hevig zoenende Leto en Hilton, was dat toch wel even schrikken. De speekseluitwisseling heeft (gelukkig) niet geleid tot een relatie, al schijnt dit zoenende voorval wel vaker te zijn gebeurd.