TIP: Perfect Slim Pro

Make-up door Jet

Cellulitis is zo ongeveer het meest gevreesde beautyprobleem. En helaas ontkomen er maar weinig vrouwen aan: bijna 90% van de vrouwen krijgt er vroeg of laat mee te maken (ja dames, zelfs Paris Hilton heeft er last van!). Vooral de dijen en billen moeten eraan geloven...

Deze 'sinaasappelhuid' ontstaat als vetcellen zich ophopen en de weefsels zich platdrukken. De bloedcirculatie wordt hierdoor minder goed, de huid wordt bobbelig en de lichaamscontouren vervagen. Waarschijnlijk wordt cellulitis veroorzaakt door een combinatie van factoren, waaronder: lifestyle, dieet, gebrek aan lichaamsbeweging, hormonale veranderingen en ouder worden.

Cellulitis is erg hardnekkig en moeilijk te laten verdwijnen. Er zijn veel wondermiddeltjes op de markt, maar er is echter nooit bewezen dat er een succesvolle behandeling tegen cellulitis bestaat.

Nu heb ik niet echt last van cellulitis, maar echt super strak is de huid rond mijn billen en dijen niet. Daarom vond ik het de moeite waard om eens zo'n 'wondermiddeltje' te proberen. Keer op keer werd ik teleurgesteld, totdat ik dit product tegenkwam. Ok, je billen veranderen niet opeens in die van Jessica Alba, maar ik zag en voelde wel degelijk verschil.

Ik heb het over de Perfect Slim Pro van L'Oréal Paris. Het aanbrengen van dit product gaat in twee stappen. Bij stap 1 masseer je de huid met een soort roller en bij stap 2 breng je een diepwerkend afslankend concentraat aan. De crème trekt snel in en je huid tintelt lekker na.

Nadat ik de Perfect Slim Pro een paar keer had geprobeerd, voelde ik mijn huid echt strak trekken en ook voelde deze heerlijk glad aan. Door dit product ga ik toch iets zekerder mijn bikini in deze zomer!

Perfect Slim Pro kost 17,99 euro, is te koop bij elke drogist en ook hier online te verkrijgen!