TIP: de producten van Greenland!

Lichaam door Jet

Over Greenland
Greenland produceert al bijna 20 jaar lichaamsverzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten. Het spreekt voor zich dat de Greenland producten niet op dieren worden getest en dat, daar waar mogelijk, gebruik wordt gemaakt van zoveel mogelijk milieuvriendelijke verpakkingen. Een eerlijk en milieubewust merk dus!

Voor ieder wat wils
Less=more, balm &butter, milky, oilio, fruit emotions, fruit extracts, fabulous white, olive & almond... Greenland heeft verschillende heerlijke collecties waar je uit kunt kiezen, voor iedereen zit er wel iets bij!

Bio=logic
Greenland heeft sinds kort een nieuwe lijn: Bio=logic, een collectie die honderd procent biologisch is. Stap eens onder een rozenbotteldouche, scrub je eens met avocado of masseer je partner met blauwe bosbes. Met Bio=Logic ga je 'terug naar de natuur' maar dan wel helemaal in stijl! Ik heb de hydraterende bodyscrub in de 'smaak' aloë vera geprobeerd. De body scrub ruikt fijn én gezond! Erg handig is dat het flesje een pompsysteem heeft, ideaal voor onder de douche. Mijn huidje is weer zijdezacht...

Skin Kit ®
Het product dat gelijk mijn aandacht trekt is de Skin Kit: een fris vormgegeven blikje waar een heerlijk ruikende body butter (100 ml), een verzorgende hand crème en een luxe lip balm inzit. Zo heb je verschillende verzorgingsproducten in één keer bij de hand. De Skin Kit is er in de varianten coconut, mango, papaya en passion fruit en kost E 14,95. Een ideaal cadeautje!

De heerlijke producten van Greenland zijn gemakkelijk te bestellen via de webshop en je hebt ze binnen twee werkdagen al in huis.

Neem dus snel een kijkje op www.greenlandshop.nl en ontdek dit merk zelf!