Seks op afstand!

Intiem door Jet

Het enige wat je tegenwoordig nodig hebt om je partner flink te verwennen, is een computer waarop Windows geïnstalleerd is. Een man kan vanaf nu zijn geliefde die duizenden kilometers van hem vandaan is, bevredigen via het internet met behulp van een hightech vibrator. Hij bepaalt het ritme van de trillingen en kan je dus lekker teasen. Haal er nog een webcam en een microfoontje bij en het lijkt net of jullie bij elkaar in bed liggen... Een fijn speeltje voor de dames is de Sinulator, bij de mannen is de Interactive Fleshlight erg in trek.

Niet alleen via internet, maar ook via de mobiele telefoon kan je opwindende vrijpartijen beleven. Er zijn nu namelijk vibrators die draadloos via je gsm werken. Als jouw liefje je belt, worden de vibraties geactiveerd en die blijven tijdens het hele gesprek trillen... Lukt het jou om tot een hoogtepunt te komen voordat hij ophangt?

Ook met je iPod kan je in hogere sferen komen... Plug de OhMiBod iPod Vibrator in je iPod en je wordt gestimuleerd door je eigen gekozen nummers. De vibrator beweegt op het ritme van de muziek en het volume bepaalt de trillingen.